1. Haberler
  2. Melikgazi Haberleri
  3. Kazım Karabekir’de Aile Sağlığı ve Merkezi ve Kapalı Pazar Yeri açılışı

Kazım Karabekir’de Aile Sağlığı ve Merkezi ve Kapalı Pazar Yeri açılışı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Kazım Karabekir Mahallesi’nde Şükriye Yakıcı ve Fatma Çetiner Aile Sağlığı Merkezi ve Kapalı Semt Pazar Yeri açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış törenine AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, hayırseverler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Açılışta konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, “Bütün ilçe belediyelerimiz Büyükşehir belediyemizin desteğiyle çok muhteşem hizmetler yapıyorlar. Hemen her gün bir yerde açılış var. Kayseri artık kabuğunu kırmış vaziyette şahlanarak yoluna devam ediyor. Mahrumlar şu an çok başka yer oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise, “Cenabı Allah hayrınızı çoğaltsın. Belediye Başkanlarımıza da teşekkür ederim, hemen hemen her gün açılış var. Cenabı Allah hastasını az neticesini hayır etsin. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, “Başkaları konuşur AK Parti yapar anlayışı belediyecilikte her zaman icraat yapar imza atar. Bu bölgeler bizim ortaokul yıllarımızda gelmeye korktuğumuz çekindiğimiz bölgelerdi. Adı da Mahrumlardı. Mahrumlar’dı ama burada yaşayan insanlar gönül insanlarıydı. Burada emeği geçen herkese ve hayırseverlerimiz çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da, “Kazım Karabekir’de başladığımız inşaatlar tamamlandı. Burada yaşayan hemşehrilerimizim huzur ve sağlıkla yaşamalarını dua ediyorum. Ben Vasfiye ve Vesile hanıma çok teşekkür ederim böyle bir hayra vesile oldular. Burada 2 tane açılış yapıyoruz Sağlık Ocağı ön planda ama kapalı Pazar yeri yaptık. Önümüzdeki Salı’dan itibaren Pazar kurulmaya başlayacak. Hemen ileri tarafta 3 okul, 1 kapalı spor salonu açmıştık, Muhsin Yazıcıoğlu parkının hemen karşısına çocuklar ve gençler için çok güzel yatırım yaptık. Akıl Küpü Kütüphanemiz ve İkinci Bahar evimiz. Sayısı 11’e çıkan kütüphaneleri artırıyoruz. Burası güzel bir mahalle haline geldi” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen