1. Haberler
  2. Korona Virüs
  3. Kayseri’de Aşı Sorunu Yok

Kayseri’de Aşı Sorunu Yok

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ,(BGC)-Biontech aşısının Türkiye’ye giriş yapması sonrasında, Kayseri’de aşı sorunu kalmadığı belirtildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre, şu an Kayseri Şehir Hastanesi’nde uygulanan Biontech aşısı için vatandaşlarımız hızla randevü oluşturabilir ve aşılanma işlemini tamamlayabilir.

Çin aşısı ile başlayan Türkiye’nin aşılanma sürecinde yeni döneme geçildi. Alman Biontech aşılarının Türkiye’ye sevkinin başlaması ile, Kayseri’de aşılama süreci daha rahat hale geldi. Yetkililerden alınan bilgiye göre, vatandaşlarımız tarafından daha sık tercih edilen Biontech aşısı ile aşılanabilmek için vatandaşlarımızın Şehir Hastanesi’nden randevu alması yeterli oluyor.

Pandemi hastanesi ile aşılama bölümünün ayrı girişler ve birbirinden izole olması sebebi ile, vatandaşların güvenle aşılanmaya gelebileceğini belirten yetkililer, aynı zamanda başarılı aşılama süreci sonrasında, aşılanan vatandaşlarda hastalığa yakalanma süreçlerinin ciddi olarak düştüğünü, hastalığa yakalananların ise süreci çok hafif atlattıklarını belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen