1. Haberler
  2. Etkinlik
  3. Kayseri’de Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

Kayseri’de Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yanındaki Atatürk Yan Açık Saha’da düzenlenen etkinliğe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı şube müdürleri, antrenörler ve sporcular katıldı. Törende konuşan Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Musa Soykarcı, “Dünyamızı saran koronavirüs belasından dolayı bu sezon etkinliklerin çoğunluğu sekteye uğradı. Herşeyden önce sağlık diyoruz. Sağlık tedbirlerini yerine getirdiğimiz takdirde spor karşılaşmaları başlayacaktır. İnşallah biz millet ve şehir olarak bu illetten bir an önce kurtuluruz. Çok daha güzel günlerde bir arada olmak dileği ile teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise, “Buruk bir tören düzenliyoruz. Maalesef tüm dünyada olduğu gibi biz de pandemi dönemi yaşıyoruz. Bu illetten kurtulduktan sonra İl Müdürlüğü olarak tüm branşların aktif bir şekilde yapıldığı günleri göreceğiz. Amatör haftası da bunun bir vesilesi. Kulüpler bizim her şeyimiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen