İNOVDER Başkanı Talo, “Yarının beklentilerine cevap verebilen bir yapı olmak için çalışıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – İnovatif İş İnsanları Derneği’nin (İNOVDER) kuruluş sürecinden bugüne kadar geçirilen süre zarfındaki faaliyetlerini ve 2023 planlamalarını değerlendiren Dernek Başkanı Ahmet Esad Talo, “Yarının beklentilerine cevap verebilen bir yapı olmak adına, üyelerimizin kurumsal ve kişisel gelişimlerine katma değer üretmek adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

İNOVDER Başkanı Ahmet Esad Talo, ‘İNOVDER Vizyon 2023’ programı kapsamında dernek üyeleri ve aileleriyle bir araya geldi. Dernek faaliyetleri ve 2023 yılı planlamalarının konuşulduğu toplantıda, dernek bünyesindeki komisyon başkanları çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gelecek planlamalarını da genel kurul üyelerinin değerlendirmelerine sundu.

Programda konuşan İNOVDER Başkanı Ahmet Esad Talo, “İNOVDER ailesi olarak geçmişte de olduğu gibi yarının beklentilerine cevap verebilen bir yapı olmak adına, üyelerimizin kurumsal ve kişisel gelişimlerine katma değer üretmek adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İNOVDER Başkanı Talo, “Yarının beklentilerine cevap verebilen bir yapı olmak için çalışıyoruz”