1. Haberler
  2. Güncel
  3. İl protokolü şehit aileleri ile bir araya geldi

İl protokolü şehit aileleri ile bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl protokolü şehit aileleri ile bir araya geldi

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte şehit aileleri ve gaziler ile buluştu.

Öğretmen Evi’nde gerçekleşen buluşmada konuşan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, “Bu davetimize teşriflerinizden dolayı hepinize şahsım ve arkadaşlarım adına saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Bu mütevazı davetimizde bizlerle olduğunuzdan dolayı teşekkür ediyoruz. Biz biriz ve beraberiz. Sizler için ne yapsak azdır, bunun farkındayız. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekânları cennet olsun” diye konuştu

Büyükkılıç ise, “Cennet vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimize ve ahirete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diler, kahraman gazilerimize ve şehit yakınlarımıza sağlıklı uzun ömürler dilerim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen