1. Haberler
  2. Hacılar Haberleri
  3. Hacılar ilçe zabıtası bakkallarda maske ve mesafe denetimi yaptı

Hacılar ilçe zabıtası bakkallarda maske ve mesafe denetimi yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ, (DHA) – HACILAR Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyeri denetimleri kapsamında başta gıda satışı yapılan yerler olmak üzere bakkal ve marketlerde denetim yaptı. Ekipler hem işyeri sahiplerini hem de vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
Toplum sağlığının korunması amacıyla Hacılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından belirli periyotlarda yapılan denetimler hız kesmeden ilçe genelinde devam ediyor. 7/24 esasına dayalı çalışmalarını sürdüren ekipler denetim kapsamında ilçe genelindeki fırın, unlu mamuller ve bakkallarda sosyal mesafe, maske, hijyen kontrolü yaptı.
Hacılar Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Kış, ekiplerle birlikte yapılan denetimde iş yerlerinin genel temizliği, çalışanların hijyen durumu ile işyerinde kullanılan ekipmanları ile maske mesafe ve hijyen kontrolü de yaptı. Belediye olarak denetimlere büyük önem verdiklerini ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’da denetimlerin hız kesmeden yapıldığını söyleyerek son günlerde artan vaka sayısına dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen