1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Gaziosmanpaşa’da komşuların kavgası

Gaziosmanpaşa’da komşuların kavgası

featured
Gaziosmanpaşa'da komşular arasında çıkan kavgada darbedilen kişi, ayağa kalktıktan sonra yaşlı kadına yumruk attı. Aldığı yumruk darbesiyle yere yığılan yaşlı kadın, uzun süre kalkamadı. Polis, yumruk atan kişiyi gözaltına aldı. Kavga anları, cep telefonu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziosmanpaşa’da, komşular arasında çıkan kavgada darbedilen kişi, ayağa kalktıktan sonra yaşlı kadına yumruk attı. Aldığı yumruk darbesiyle yere yığılan yaşlı kadın, uzun süre kalkamadı. Polis, yumruk atan kişiyi gözaltına aldı. Kavga anları, cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Olay, dün Gazosmanpaşa Karayolları Mahallesi Galeri Caddesi üzerinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; komşu oldukları öğrenilen taraflar arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma, kısa süre sonra kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine polis sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, tarafları ayırarak, kavgaya müdahale etti. Kısa bir süre sonra taraflar yeniden kavgaya tutuştu. Kavga sırasında bir kişi, koşarak saldırmak istediği komşusu ve yakınları tarafından yumruk ve tekmelerle darbedildi. Olay yerinde bulunan polis ekipleri, yeniden olaya müdahale ederek, tarafları ayırmaya çalıştı. Bu sırada yerden kalkan kişi, komşusunun yakını olduğu öğrenilen yaşlı bir kadına yumruk attı. Yaşlı kadın, aldığı yumruk darbesiyle yere yığıldı. Kadının yakınları sinir krizi geçirirken, yumruk atan kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Yaşanan kavga anları, cep telefonu kamerasına yansıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen