1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Eski muhtarı öldüren muhtar ile oğlu adliyede

Eski muhtarı öldüren muhtar ile oğlu adliyede

featured
Tokat'ta Madas köyü muhtarı Dursun Dezin, çıkan kavgada eski köy muhtarı Mustafa Ceylan'ı öldürüp, kızı Tülay Ceylan'ı ise yaraladı. Dursun Dezin (Ortada çelik yelekli) ve oğlu Ahmet Dezin jandarmadaki sorgularının ardından yoğun güvenlik önlemleri altınd
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat’ta kavgada eski muhtar Mustafa Ceylan’ı (59) öldürüp, kızı Tülay Ceylan’ı (20) da yaralayan, kendisi de tabancayla bacağından yaralanan muhtar Madas köyü muhtarı Dursun Dezin (57) tedavisinin ardından olaya karıştığı iddia edilen oğlu Ahmet Dezin ile birlikte gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından baba ve oğlu bu sabah adliyeye sevk edildi.

Olay, dün merkeze bağlı Madas köyünde meydana geldi. Tarlada sulama meselesi yüzünden köy muhtarı Dursun Dezin ile eski muhtar Mustafa Ceylan arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada taraflar, tabancalarla birbirine ateş etti. Mermilerin isabet ettiği Mustafa Ceylan ile kızı Tülay Ceylan ve Dursun Dezin yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Mustafa Ceylan doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Ağır yaralanan Tülay Ceylan’ın ise hastanede tedavisi sürüyor.

Bacağından yaralanan Dursun Dezin tedavisinin ardından olaya karıştığı tespit edilen oğlu Ahmet Dezin ile birlikte jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki sorguları tamamlanan Dursun Dezin ve oğlu Ahmet Dezin yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen