1. Haberler
  2. Haber
  3. Erciyes Motorsiklet Festivali Sona Erdi

Erciyes Motorsiklet Festivali Sona Erdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜRKİYE’nin 40 farklı ilinden gelen motosiklet tutkunlarının katılımıyla yapılan Erciyes Motosiklet Festivali, sona erdi. Festivalin son gününde Kurtalan Ekspres sahne adlı.

 

Büyükşehir Belediyesi, Erciyes A.Ş. ve Kayseri’deki gönüllü motosiklet kulüpleri tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ‘Erciyes Moto Fest’, 2 bin 200 metredeki Erciyes Tekir Yaylası’nda bulunan çadır kamp alanında yapıldı. Türkiye’nin 40 farklı ilinden yüzlerce motosiklet tutkununun katıldığı ve 3 gün süren festivalde konserler, yarışmalar, nefes kesen akrobasi gösterileri ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Festivalin son gününde Kurtalan Ekspres, konser verdi. Festival sonrasında açıklama yapan Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, şöyle konuştu:

 

“Erciyes Dağımız birçok sosyal, sportif ve kültürel faaliyet için güzel bir mecra haline geldi. Erciyes Moto Fest de bunlar arasında şehrimize kazandırdığımız güzel bir organizasyon oldu. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz bu etkinliği Kayseri’deki gönüllü motosiklet kulüplerimiz ile birlikte kusursuz bir şekilde hazırladık. Yoğun katılımla müthiş bir festivali daha gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin dört bir yanından ağırladığımız misafirlerimiz çok memnun bir şekilde şehrimizden güzel anılar biriktirerek ayrıldılar. Bu etkinliğimiz Kayseri’ye farklı bir hava kattı. İnşallah bu faaliyetimizi uluslararası boyuta taşıyarak büyütmeye gayret edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen