1. Haberler
  2. Güncel
  3. Engelliler İçin Yapılan Tesisler Hizmete Açıldı

Engelliler İçin Yapılan Tesisler Hizmete Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ, (BGC)- Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın prestijli projelerinden olan Kapalı Tenis Kortu ile Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Salonu Projeleri hizmete açıldı. Tesislerde inceleme yapan Büyükkılıç, hem sportif amaçlı hem de tedavi amaçlı havuz inşaatının da başladığı müjdesini verdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin engelli ve engelsiz ayrımı olmaksızın spor için var olan engelleri ortadan kaldıracak şekilde projelendirdiği, Erciyes Üniversitesi karşısındaki Engelsiz Yaşam Merkezi Kompleksi içerisinde yer alan Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Salonu ile 2 adet kapalı tenis kortu vatandaşın hizmetine sunuldu. Yatırımları yerinde inceleyen ve son durum hakkında bilgi alan Başkan Büyükkılıç’a, gezi esnasında Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Serdar Öztürk ile Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu ve Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal da eşlik etti.

Hizmete açılan projelerin resmi açılışının daha sonra yapılacağını belirten Büyükılıç, “İki tane kapalı tenis kortumuz hizmete açıldı. Biz hizmetimizi bir an evvel başlatmak amacıyla şu anda çalışmalarımızı tamamladık. Gerçekten tenis kortlarıyla ilgili özellikle de Kayseri koşullarında hava soğuk olmasından kaynaklı kapalı tenis sahalarına çok büyük talep var. Çok amaçlı olarak tüm salon sporlarına hitap edecek boyutta, ağırlıklı olarak da basketbol, voleybol konusunda hem tribünlerinin de olmasıyla amatör sporseverlere de aynı zamanda hizmet verecek olan önemli bir hizmeti daha hayata geçirmiş oluyoruz.” dedi.

‘SPORTİF ve TEDAVİ AMAÇLI HAVUZ İNŞAATI’

Sportif ve tedavi amaçlı kullanılacak havuz inşaatının da başladığını açıklayan Memduh Büyükkılıç, inşaatın bitiş tarihini de duyurdu. Büyükkılıç, “Engelsiz olmalarını arzu ettiğimiz canlarımızın, yavrularımızın, engellerinin kalkmasını istediğimiz yavrularımızın istifade edeceği hem sportif amaçlı hem de tedavi amaçlı havuzumuzun inşaatı da başlamış durumda. İnşallah ilkbahara bu da tamamlanmış olacak. Tam bir kompleks ortaya böylece çıkmış olacak” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen