DOĞRU YATAK SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Hayal Tekstil Dış Ticaret Müdürü Süleyman Turgut, doğru yatağın el ucu ile dokunarak ya da ucuna oturarak seçilemeyeceğini söyledi. Turgut, iyi yatağın 15 – 20 dakika üzerinde yatılmayla anlaşılabileceğini kaydetti.

 

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda, firmalar ürünlerini tanıtıyor. Kayseri’den fuara katılan 180’in üzerinde mobilya ve yatak üreticilerinden birisi olan Hayal Tekstil de fuarda yerini aldı. 2007 yılında kurulan Hayal Tekstil, dünyanın 4 bir yanına ihracat yapıyor.

Hayal Tekstil Dış Ticaret Müdürü Süleyman Turgut, iç ticarete yönelik başladıkları yatak üretimini dış ticarete de hitap eder duruma getirdiklerini söyledi. Hayal Tekstil’in 2007 yılında kurulduğunu anlatan Turgut, “İlk başta iç piyasa ile başladık, daha sonra dış piyasaya açıldık. Şu anda dünyanın 4 bir yanına özellikle Avrupa ve Amerika başta olmak üzere ihracat yapıyoruz. İnşallah bu pazar payımızı daha da genişletmek için buralarda faaliyetlerde bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

‘YATAK SEÇİMİNDE ELLE DOKUNARAK, UCUNA OTURARAK ‘RAHATMIŞ DEMEK’ ÇOK YANLIŞ’

Doğru yatağın el ucu ile dokunarak ya da ucuna oturarak seçilmeyeceğini dile getiren Turgut, “Yatağın kaliteli olması lazım. Rahat derken pahalı değil, rahat ettiğiniz yatağı tespit etmeniz lazım. Çünkü çok para veririsiniz ama rahat edemezsiniz bu sizin gününüzü rezil eder. Doğru lateks yatak seçimi yaparken elle ucuna dokunarak, kenarına oturup rahatmış demek çok yanlış bir seçim. Kişinin eğer vakti varsa 15 dakika falan üzerinde uzansın, denesin gece boyunca ağırlıklı olarak hangi pozisyonda yatıyorsa o pozisyonda bir 15 -20 dakika falan yatsın. Biz bunları densinler diye koyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Fuarın kendileri için iyi gittiğini anlatan Turgut, “Fuar sonrası da bu iletişimimizi devam ettirdiğimiz zaman sonuca gideriz düşünüyoruz. Türk alıcılar da burada varlar. Genellikle toptancılar ve mağazalar buraya geliyor. Onların da firmamıza, ürünlerimize karşı yoğun bir ilgileri var. Güzel bağlantılar kuruldu. Ürünlerin yüzde 30’u dışarıya gidiyor yüzde 70’i iç piyasada. Bunu en azından yarı yarıya getirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
DOĞRU YATAK SEÇİMİ NASIL YAPILIR?