DENGEMA SANDALYE VE MASA GENEL MÜDÜRÜ ŞAHİN, “KAYSERİ MOBİLYASI MARKA HALİNE GELDİ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Dengema Sandalye ve Masa Genel Müdürü Arif Şahin, Kayseri mobilyasının bir marka haline geldiğini ifade ederek, “Kayseri mobilyası tamamen marka oldu diyebilirim. Fuar beklediğimiz performansta geçiyor, yurtdışından güzel alıcılar var” dedi.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nın 4’üncü gününde firmalar ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Kayseri’den fuara katılan 180’in üzerinde mobilya ve yatak üreticilerinden birisi olan Dengema Sandalye ve Masa da fuarda yerini aldı.

1992 yılında kurulmuş bir firma olduklarını belirten Dengema Sandalye ve Masa Genel Müdürü Arif Şahin, “Firmamız 1992 yılında kuruldu, Kayseri OSB’de üretim yapmaktayız ve 2 mağazamız mevcut. Yüzde 50 yurtdışı yüzde 50 iç piyasa çalışıyoruz. İç piyasada 80’e yakın bayimiz var, yurtdışında da 30’a yakın ülkeye ihracat yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘KAYSERİ MOBİLYASI MARKA HALİNE GELDİ’

Kayseri mobilyasının marka haline geldiğini belirten Şahin, “Kayseri mobilyası tamamen marka oldu diyebilirim. Fuar beklediğimiz performansta geçiyor, yurtdışından güzel alıcılar var. Geçen yıl Avrupa’dan bu dönem İsrail taraflarından ilgi var. Rusya’yla ile de şu anda alışveriş yapılıyor. Pandemi döneminde herkes evde olduğu için balkona konulan masalar ilgi gördü. 120’ye yakın çalışanımız var onun dışında da tasarımcılarımız var, dışarıdan da tasarım desteği alabiliyoruz” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
DENGEMA SANDALYE VE MASA GENEL MÜDÜRÜ ŞAHİN, “KAYSERİ MOBİLYASI MARKA HALİNE GELDİ”