1. Haberler
  2. Güncel
  3. Çevre Bakanlığı’nda devir teslim töreni: Murat Kurum görevi devraldı

Çevre Bakanlığı’nda devir teslim töreni: Murat Kurum görevi devraldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi ve Murat Kurum, görevi Mehmet Özhaseki’den devraldı.
Görevi devreden Mehmet Özhaseki, “Şerefli bir görevi yerine getirmeye çalıştım. Bilgi ve birikimimi elimden geldiğince aktardım. Giderken başınızın dik olması çok önemli” dedi. “Elbette ki kanunlara karşı sorumluluklarımız var ve bu görevde hesap vereceğiz. Yaptığım hizmetlerden sonra vicdanen huzurluyum. Bu kutsal bir görevdir. Sayın Kurum kardeşim inşallah bu görevi başaracaktır” ifadelerini kullandı.
Murat Kurum ise göreve başlarken yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle bu görevi tekrar bana tevdi eden Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Görevi devralırken ve devrederken gurur duyduğum Mehmet Özhaseki’ye teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır farklı görevlerde hizmet etmiş bir büyüğümüz olarak değerli tecrübelerini aktardı. Kendisine şahsım adına minnettarım. Her zaman amacımız, milletimize kardeşçe hizmet etmek oldu. İstanbul’un çeşitli dönemlerinde önemli hizmetler gerçekleştirdim, deprem ve sel gibi acil durumlarda milletimizin yanında oldum. Bundan sonra da aziz milletimiz için çalışmaya devam edeceğim.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen