1. Haberler
  2. Spor
  3. Büyükşehir ve Spor A.Ş. Tesisleri Yeniden Açıldı

Büyükşehir ve Spor A.Ş. Tesisleri Yeniden Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri’de Büyükşehir Belediye ve Spor A.Ş.’ye ait tüm sosyal tesisler 2 Haziran Çarşamba itibarıyla yeniden faaliyete başladı.

 

Spor kompleksleri, yeme-içme mekânları ve diğer tüm sosyal tesislerin tekrar faaliyete geçmesi ile ilgili bir açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Tüm sosyal tesislerimizde her türlü önlemi aldık. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla sağlıklı bir ortamda hem spor yapabilecek hem de yeme içme tesislerimizden faydalanabilecek” dedi. Büyükkılıç, sosyal tesislerin 09.00-21.00 arası faaliyet göstereceklerini belirtti.

 

SABAH SPORU

Ayrıca hafta içi her sabah 07.15-08.15 arasındaki sabah sporu yapılan parklardaki günlük etkinlikler yeniden başladı. Bu etkinlikler İldem Parkı, Emek İnönü-2 Parkı, Mevlana Parkı, Alparslan Parkı, Gül Parkı, Anneler Parkı ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda Spor A.Ş. eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilecek.

 

YEME-İÇME MEKÂNLARI

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde işletilen yeme-içme mekânları olan Erguvan Kafe ve Restoran, Emirgan Köftecisi 09.00-21.00 saatleri arasında, Meydan Döner 09.30-20.00 saatleri arasında, Çınaraltı 08.00-20.00 saatleri arasında, Su Kayağı Parkı 10.00-20.45 saatleri arasında ve Kaytur Kahve  08.00-17.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Tesislerde HES kodu uygulaması başlatılırken, girişlerde ateş ölçümü yapılıyor ile sosyal mesafe kuralları tesis ediliyor.

 

SANATÇILAR SOKAĞI PAZARTESİ AÇILIYOR

Kayseri Kalesi’nde bulunan Sanatçılar Sokağı, koronavirüs önlemleri kapsamında 7 Haziran Pazartesi yeniden açılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen