1. Haberler
  2. Güncel
  3. BU MAĞAZADA DÖVİZLER DAHA DEĞERLİ

BU MAĞAZADA DÖVİZLER DAHA DEĞERLİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de bir beyaz eşya mağazası, satışlarında dövizden TL’ye dönüş kampanyası başlattı. Bu kapsamda yapılan alışverişlerde dövizler bin lira daha değerli. Hem ülke ekonomisi canlanacak hem de gurbetçiler daha fazla alışveriş yapacak.

Profilo Sivas Caddesi mağazası satışlarında dövizden TL’ye dönüş kampanyası başlattı. Bu kapsamda yapılan alışverişlerde dövizler bin lira daha değerli. Dövizden TL’ye dönüş kampanyası hakkında bilgi veren Profilo Sivas Caddesi mağazası satış danışmanı Nurgül Conger, “Gurbetçi hemşehrilerimiz, bizim mağazamızdan yapacağı alışverişlerde bin TL daha kazançlı oluyor. Örneğin döviz bürolarına gittikleri zaman 1000 euro 30 bin TL’den işlem görülürken, bizim mağazamızda alışveriş yaptığı takdirde 31 bin TL’den işlem görüyor. Şu anda oldukça güzel bir talep alıyoruz. Oldukça güzel bir yoğunluk görüyoruz. Biz de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gurbetçilerimizi, hemşehrilerimizi Kayseri’de Profilo Sivas Caddesi mağazamızda bu güzel kampanya için bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kampanyanın güzel gittiğini, bir yoğunluk yaşadıklarını dile getiren Conger, “Şu anda gurbetçi vatandaşlarımızdan Alman teknolojisi Profilo’dan başlayarak airfrey başta olarak, özellikle, küçük ev aletleri de yoğunluk var. -Kampanyamız güzel gidiyor. Döviz piyasasına göre artış yoğunluğuna göre, bin TL’de daha değerli olduğu için birazcık daha ön plandayız. Gurbetçi kardeşlerimiz geçtiğimiz yıllara göre daha fazla alışveriş yapıyorlar. Biz de onlara hizmet etmek için gurbetçi hemşehrilerimizi mağazamıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen