1. Haberler
  2. Özel Haber
  3. Bir Kadın Cinayeti, Bir Baba Feryadı

Bir Kadın Cinayeti, Bir Baba Feryadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

KAYSERİ, (BGC) – Kayseri’de boşandığı eşi tarafından 5 el ateş edilerek öldürülen 3 çocuk annesi Nuran Koçer’in babası Sait Koçer isyan etti.

Olayı anlatan acılı baba Sait Koçer “Kızım bana demedi babama zarar gelir diye. Nuran’a sordum ama rahatız dedi. Her ay 2.000 TL para verdim Nuran’a ayakta tutmak için. Bir kaç gün sonra boşandığını ve evini ayırdığını öğrendim. Bana zarar gelmemesi için söylemedi boşandığını , gizledi. Şükrü Efe kızımın evine gidip yangın merdivenine saklandı.
Nuran ve torunum evden çıkarken çocuğa bağırırsan seni vururum dedi. Sonrasında Nuran’a 5 el ateş etti” ifadelerini kullandı.

“Gece Gündüz Ağlıyorum”

Acılı baba” Bu kadar serbestlik olmaz . Bu nasıl memleket. Kızım öldü, polisler mezarda ağladı. Şükrü Efe’yi orada yaşatıyor, ekmek veriyor. Onu benim elime versin vallahi 10 tane kurşun sıkarım. Allah günah yazmaz. Benim kızımın suçu neydi. Gece gündüz ağlıyorum. Bana bakan Nuran’dı. Almanya’da kızım var. Orada ki torunlarımı devlet okuttu, doktor oldular” diye konuştu.

“Çocuklar Yurtta, Ben Onlara Dayanamıyorum”

Nuran Koçer’in 3 çocuğunun yurtta olduğunu belirten Sait Koçer” Çocuklar yurtta, Ben onlara dayanamıyorum. Çocukları annesiz bıraktı. Şükrü Efe’ye ya müebbet hapis cezası versin yada Amerika gibi öldürtsün. Müslüman 3 tane yavruyu annesiz bırakmaz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen