1. Haberler
  2. Güncel
  3. BAKAN AKAR’A SEVGİSİNİ FOTOĞRAF BASKISINI GİYEREK GÖSTERDİ

BAKAN AKAR’A SEVGİSİNİ FOTOĞRAF BASKISINI GİYEREK GÖSTERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar, piknik etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada Semra Arı isimli vatandaş Bakan Akar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının basılı olduğu kumaşı giyerek, Bakan Akar’ı karşılamak üzere hazırlandığını ifade etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından piknik etkinliği düzenlendi. Etkinliğe yoğun katılım sağlanırken Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar’a da yoğun ilgi gösterildi. Etkinliğe gelen vatandaşlardan Semra Arı, Bakan Akar ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının basılı olduğu kumaş giyerek sevgisini gösterdi.

‘YEŞİL MAHALLE HALKI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ’

Yeşil Mahalle Muhtarı Fatih Tellioğlu etkinliğe yoğun katılım olduğunu söyleyerek, “Yeşil Mahalle muhtarı olaraktan bize davet geldi, halkımızı bilgilendirdik. Milli Savunma Bakanımızın gelecek olmasıyla da halkımız yoğun ilgi gösterdi, erken saatler olmasına rağmen her yer doldu taştı. Böyle güzel bir etkinlik için ve Yeşil Mahalle halkını da düşündükleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Pikniğe gelen ve Bakan Akar’ın fotoğrafının bulunduğu baskılı kumaş giyen Semra Arı ise, “Paşamızı her zaman destekleriz. Böyle parklarda alnı açık yüzü pak gezeriz, piknik yaparız. Belediye Başkanımıza ve Hulusi Akar paşamıza çok teşekkür ediyoruz. Bu kıyafeti kendim özel hazırladım. Ön tarafta paşamızla arka tarafta da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafım var” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen