1. Haberler
  2. Adliye
  3. Önce Balyoz, Sonra Fetö! Beraat Eden Ali Üstünel’den Flaş Açıklamalar… (VİDEO HABER)

Önce Balyoz, Sonra Fetö! Beraat Eden Ali Üstünel’den Flaş Açıklamalar… (VİDEO HABER)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Günlerce Konuştu.. Çok Şey Yazıldı Çizildi. Şimdi Fetö’den Beraat Etti.. 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen “Darbe Girişimi” ve sonrasında gerçekleşen soruşturmalar sırasında, Kayseri gündemine bomba gibi düşeni hemen akabinde tüm ulusal basının manşetlerini süsleyen haberlerle tanıdı birçoğumuz Ali Üstünel’i.

Haberler öyle yoğun ve keskin halde servis edildi ki, darbe gecesinin askeri kanadından sorumlu tutulan Akın Öztürk’ün kulağı bandajlı fotoğrafları ve yanında yer alan Ali Üstünel fotoğrafları bir araya getirilerek yapılan haberlerde, iddialar oldukça fazla ve vahimdi.. Ali Üstünel, bazı yerel ve ulusal basın kuruluşları tarafından, 15 Temmuz gecesinde Akın Öztürk’ten emir alan, onlarca telefon görüşmesi yapan kişi olarak ortaya atıldı. Medya, gündem ve işle o denli karışıktı ki, tam anmalı ile “vur abalının sırtına” deyimi ile, yüzlerce haber peş peşe sıralandı.

Fetö’nün ülkeye yaşattıklarını görenler bir kişinin daha yakalandığını düşünerek derin bir nefes alırken, Üstünel’i gerçekten tanıyanlar ve ailesi için 3 yıl sürecek bir macera başladı..

Önce “örgüt üyeliği”nden gözaltına alınan, 12 gün emniyet sorgusunun ardından 2 ay cezaevinde kalan Üstünel, önce “ürgüt üyeliği”nden beraat etti. Tam bitti derken, örgüt üyesi olmadığı mahkeme tarafından karara bağlanan Üstünel için bu kez “örgüt yöneticiliği” suçlaması ile dava açıldı. O dava ise nihayet karara bağlandı. Üstünel’in yıllara sair hts kayıtları incelendi, fetö ile ilişkilerinin olup olmadığı kontrol edildi. Geçde olsa adalet tecelli etti ve Ali Üstünel beraat etti.

Kayserim.net’in talebini reddetmeyen Ali Üstünel ile, itibar avcılarının yok etmeye çalışırken, sonrasında haberlerini yayından kaldırdığı, kabus gibi geçen 3 yılı konuştuk.

Ali Üstünel, askerliği sürecinden, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığı süreci, Balyoz – Ergenokon yargılanmalarından, sahte ihbar mektuplarını.. Bu süreçte onlarca haber ile hedef tahtasına konulmasını, Fetö Borsasını ve yaşadıklarını Kayserim.net Genel Yayın Müdürü Mustafa Bayram’a değerlendirdi..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen