1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. İngiltere’de valizlerdeki cesetlerle ilgili bir şüpheli, bugün mahkemeye çıkıyor

İngiltere’de valizlerdeki cesetlerle ilgili bir şüpheli, bugün mahkemeye çıkıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’nin Londra ve Bristol kentlerinde iki ayrı valizde insan kalıntıları bulunması olayında gözaltına alınan şüphelinin bugün cinayet suçlamasıyla hakim karşısına çıkacağı açıklandı.

 

İngiliz polisi (MET), bugün sabah erken saatlerde yaptığı açıklamada Bristol ve Londra’da bulunan valizlerdeki insan kalıntılarının 62 yaşındaki Fransız çifte vatandaşı Albert Alfonso’ya ve 71 yaşındaki İngiliz Paul Longworth’a ait olduğunu ifade etti. Polis, bu olayla ilgili 13 Temmuz günü gözaltına alınan 34 yaşındaki Yostin Andres Mosquera’nın bugün mahkemeye çıkacağını ve cinayetle suçlanacağını ifade etti.

 

LGBTQ birey olarak tanımlanan Alfonso ve Longworth’ün birlikte yaşadıkları evde kalan şüpheli Mosquera hakkında detaylı soruşturma yürütüldüğünü vurgulayan polis, “Bugüne kadar toplanan deliller, bu davada homofobik bir gerekçe olduğunu göstermiyor ancak polis, ulusal yönergeleri izledi ve başlangıçta olayı bir nefret suçu olarak sınıflandırdı. Bu sınıflandırma, araştırmanın unsurlarının şekillendirilmesine yardımcı olacaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen