1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Şehit Fuat Bozkurt’un ailesi acı ve gururu bir arada yaşıyor

Şehit Fuat Bozkurt’un ailesi acı ve gururu bir arada yaşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ’NÜN DARBE GİRİŞİMİNİN 8. YILI – Şehit Fuat Bozkurt’un ailesi acı ve gururu bir arada yaşıyor
– FETÖ’nün darbe girişimini engellemek için çıktığı Ankara Kızılay’da helikopterden açılan ateş sonucu şehit düşen Fuat Bozkurt’un annesi oğlunun özlemini fotoğraf ve kişisel eşyalarıyla gidermeye çalışıyor
– Anne Sebahat Bozkurt:
– “Yediği, içtiği, giydiği elbiseleri her şeyden özlem duyuyorum. Ne mutlu ki yine şehit. Türkiye’mizi kurtardılar”
MALATYA (AA) – VOLKAN KAŞİK – Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimini engellemek için çıktığı Ankara Kızılay’da helikopterden açılan ateş sonucu şehit düşen 31 yaşındaki Fuat Bozkurt’un ailesi gurur ve acıyı ilk günkü gibi yaşıyor.
Ankara’da özel bir şirkette iş makinesi operatörü olarak çalışırken Kızılay’da darbe girişimi gecesi şehit düşen Fuat Bozkurt, şehadetinin 8. yılında anılıyor.
Şehidin annesi darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen evladının acısını ilk günkü gibi yüreğinde hissediyor.
Şehidin annesi Sebahat Bozkurt, AA muhabirine, aradan geçen yıllarda oğlunun özleminin içinde dağ gibi büyüdüğünü söyledi.
Oğlunu kaybetmenin acısını ilk günkü gibi yaşadığını anlatan Bozkurt, “Yediği, içtiği, giydiği elbiseleri her şeyden özlem duyuyorum. Ne mutlu ki yine şehit. Türkiye’mizi kurtardılar. Binlerce şükür olsun. Özlemim büyük.” dedi.
Bozkurt, evladını kaybetmenin çok zor olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
“Oğlum şehit olduğu için çok rahatım. Binlerce şükür olsun şehittir, arkasında düşman bırakmadı. Oğlumla son konuşmamızda ‘anne işten geldim çok yorgunum, yatacağım ama dışarıda darbe var’ dedi. Bende ‘aman oğlum dikkatli ol’ dedim ve aceleyle kapattı telefonu. Oysa ki arkadaşlarına ‘hadi abdest alalım, belki şehit oluruz’ diyerek dışarı çıkmış. Kurban olduğum Allah ona nasip etti. Abdestini alıp çıkıyor, ne mutlu. Ne mutlu ki öyle evladım varmış, binlerce şükür olsun.”
Oğlu olmadan 8 yılı geçtiğini belirten anne Bozkurt, sözlerini şöyle sürdürdü:
“O FETÖ var ya Allah belasını versin. Güzel Mevlam bizden güzelini bilir de onlar sabretsin de dursunlar, beklesinler öbür dünyayı onlar daha ne görecek? Allah belalarını versin hepsinin de. O kurşun yağdıranların da FETÖ’nün de hepsinin de belasını versin. İçimiz hırs dolu yapacak bir şey yok. Düşman içimizdeymiş ama bilmedik.”
– Evinin bir odası oğlunun eşyalarıyla dolu
Evindeki bir odanın köşesini oğlunun fotoğrafları ve kişisel eşyalarıyla donattıklarını ifade eden Bozkurt, “Odaya girip dua ediyorum. Orada oraya her şey canlanıyor. Odada cezvesini son gittiğinde aldıydı ona bakıp duruyorum. ‘Ailem’ derdi başka bir şey demezdi.” diye konuştu.
Bozkurt, yetkililerin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten Bozkurt, ziyaretlerine gelen herkese teşekkür etti.
– “İnşallah cennette buluşuruz”
Bozkurt’un ağabeyi Fatih Bozkurt ise kardeşini kaybetmenin acısını halen yüreklerinde hissettiklerini ifade etti.
Fatih Bozkurt, şunları kaydetti:
“Aradan 8 yıl geçti ama acısı halen yüreğimizde. İnşallah cennette buluşuruz. Evimizdeki bir odayı kardeşimin eşyalarıyla donattık. Burada günümüzü geçirip, namaz kılıyoruz. Allah devletimizden razı olsun 8 yıl boyunca bizi yalnız bırakmadılar. Her konuda yanımızdalar Allah bin kere razı olsun. (FETÖ’cüler) Onların cezasını Allah’a bıraktık, havale ettim. Allah en güzelini bilir. Bizden beter olsunlar.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen