1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi: 9 gözaltı

Elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi: 9 gözaltı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İstanbul’da gerçekleştirilen “Mahzen-34” operasyonunda, elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyon kapsamında, elebaşının da aralarında bulunduğu 9 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, Sezai Gülmez’in liderliğindeki organize suç örgütü üyelerine yönelik “Mahzen-34” operasyonunun düzenlendiğini duyurdu.

Şüphelilerin, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, iş yerlerine yönelik molotofkokteyli ve silahlı saldırılar, genel güvenliği tehlikeye sokma, 6136 sayılı kanuna muhalefet, tehdit ve mala zarar verme gibi suçları işledikleri belirlendi.

Operasyonda, elebaşının da aralarında bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalanırken, 3 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda şarjör ve fişek ele geçirildi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; herhangi bir boyuttaki organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Operasyonlarımız, günün her saati devam edecek. Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah, onların yolunu açık etsin. Milletimizin duaları sizinle olsun.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen