1. Haberler
  2. Kayserispor
  3. FENERBAHÇE’DEN KAYSERİSPOR DAHİL TÜM ANADOLU KULÜPLERİNE DESTEK

FENERBAHÇE’DEN KAYSERİSPOR DAHİL TÜM ANADOLU KULÜPLERİNE DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kayserispor dahil tüm Anadolu kulüplerinin formalarını satacağını açıkladı.
Fenerbahçe Yönetimi, Anadolu takımlarının yeterince destek almadığını belirterek yeni bir proje başlattı. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor dışında kalan tüm kulüplerin ürünlerini Fenerium mağazalarında satma kararı aldı. Anadolu takımlarının imkanlarının yeterince olmadığını belirtti.

KAYSERİSPOR FORMALI FENERİUM’DA

Bu Proje sayesinde artık Kayserispor formaları Fenerium mağazalarında yer alcak.
Kayserispor kendi şehri dışında ürün satış imkanı bulacak.
Sarı-Lacivertli ekip mağaza sayıları sınırlı Anadolu kulüplerine ürünlerini İstanbul’daki taraftarlarına da ulaştırabilmeleri için imkan sağlanacağı ifade edildi. İlk etapta Ülker Stadyumu Maraton Tribünü’ndeki mağazada satış gerçekleşecek. Gelişmelere göre başka mağazalarda hizmete sokulacak.

3 kulüp hariç ligdeki 17 kulübe gönderilen ortak mektupta tüm kulüplerin aynı gemide olduğu ve birçok konuda birbirlerine destek vermeleri gerektiği vurgulandı.

Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, “Fenerbahçe olarak her platformda sadece kulübümüzün değil Türk futbolunun paydaşı olan tüm kulüplerin menfaatlerini gözeten bir duruş ortaya koyuyoruz. Ben değil, biz diyoruz; sahada kora kor mücadele ancak saha dışında da bir o kadar yoğun dostluk, birlik ve beraberlik odaklı bakıyoruz tüm konulara. ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ bakışıyla tüm kulüpler için kapsayıcı düşünerek bu projeye imza atmak istedik” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen