1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kayserili Dilara Grammy’de

Kayserili Dilara Grammy’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grammy Ödül Töreninde kırmızı halıda yürüyen ünlüler, kıyafetleri ve kostümleriyle dikkat çekti.  Kayserili tasarımcının  imzalı elbisesini giyen Doja Cad, tasarımcı Dilara Fındıkoğlu’nun ismini alnına yazdırdı.

66. Geleneksel Grammy ödüllerinin sahiplerini bulduğu gece 4 Şubat 2024’te gerçekleştirildi. En İYi Solo Performansı, En İyi Melodik Rap performansıyla En İyi Rap Şarkısı ödüllerine aday gösterilen isimlerden biri de Doja Cat oldu. Ünlü şarkıcı hit olan bir çok şarkısına rağmen eve eli boş döndü. Türk İngiliz tasarımcıya ait olan, vücudunda çok sayıda geçici dövme kullanılan sanatçı şeffaf bir elbise tercih etti. Doja Cat elbisenin sahibi tasarımcı Dilara Fındıkoğlu’nun ismini alnına yazdırdı. Geçici dövme olduğu düşünülen yazıyı, Dilara Fındıkoğlu, ‘Kız Kardeşlik’ notunu düşerek paylaştı.

Dilara Fındıkoğlu kimdir?

Kayserili bir anne ve babanın kızı olan Dilara Fındıkoğlu, moda tasarımına olan ilgisi küçük yaşlarda gelişti. Lise eğitimini tamamlayana kadar İstanbul’da yaşadı. Ardından üniversite eğitimi için İngiltere’ye gitti ve dünyanın en prestijli okullarından, Londra’da Central St. Martins’te moda tasarımı okudu. 2015 yılında onur derecesiyle mezun oldu .

Fındıkoğlu, 2016 yılında Londra merkezli moda markasını açtı. O zamandan beri Bella Hadid, Lady Gaga, Madonna, Rihanna, Björk, FKA Twigs ve Margot Robbie gibi önde gelen isimler onun kreasyonlarını kırmızı halılarda, sahnelerde ve diğer halka açık gösterilerde giydiler.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen