1. Haberler
  2. Güncel
  3. Yemliha Spor Kulüp Başkanı Adıbelli, “Hedefimiz Galatasaray’a ve Kayserispor’a futbolcular yetiştirmek”

Yemliha Spor Kulüp Başkanı Adıbelli, “Hedefimiz Galatasaray’a ve Kayserispor’a futbolcular yetiştirmek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri (1HA) – Kocasinan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Yamula Patlıcanı Tanıtım Günü” kapsamında konuşan Kocasinan Yemliha Spor Kulüp Başkanı Ahmet Adıbelli, “Yemliha’yı spor merkezi haline getireceğiz ve 3. Lige çıkaracağız. Hedefimiz Galatasaray’a ve Kayserispor’a futbolcular yetiştirmek” dedi.

Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’ne bağlı Yemliha Mahallesi’nde 26 Ağustos tarihinde düzenlenen Yamula Patlıcanı Tanıtım Günü’nde konuşan Kocasinan Yemliha Spor Kulüp Başkanı Ahmet Adıbelli, Yamula patlıcanın üretiminin artması gerektiğine vurgu yaparak, “Yemliha Patlıcan Kooperatifi kurulduktan sonra sezonda 3-4 bin ton patlıcan üretiliyordu. Daha sonra bu 6-7 bin tona çıktı. Ülkemizin üretime en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde 100 bin tona çıkması geliyor. Bunun için de pazarı büyütmemiz gerekiyor. İstanbul’a, Ankara’ya ve Avrupa’ya patlıcanı satmamız gerekiyor. Patlıcan satışlarının yüzde 10’u kulübümüze bağış olarak gidiyor. Kendi patlıcanımızı satıp bağış yaptım. Diğer hemşirlerimizden de bu davranışı bekliyorum” şeklinde konuştu.

“YEMLİHA’YI SPOR MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ VE 3. LİGE ÇIKARACAĞIZ”

Yemliha Spor’un her geçen yıl gelişeceğini vurgulayan Adıbelli, “Kocasinan Yemliha Spor geçen yıl ligde orta sıralarda yer aldı. Bu sezon ise hedefimiz daha yukarılara çıkmak. Geçen yıl tecrübe kazandık. Bu yıl daha iddialıyız. Kemik kadromuzu koruduk. Bu kadroya daha iyi transferler yapacağız. Yemliha Spor’un isteği, bu sahanın yapılması ve Kayseri futboluna kazandırılması ve bu bölgedeki gençlerin burada futbol oynaması. Ahmet Çolakbayrakdar başkanım ve Haseki bakanım uğraşıyor. İnşallah sahamız olacak. Burada 80 tane futbolcum var bu sayıyı bine çıkaracağız inşallah. Yemliha’yı spor merkezi haline getireceğiz ve 3. Lige çıkaracağız. Hedefimiz Galatasaray’a ve Kayserispor’a futbolcular yetiştirmek” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen