1. Haberler
  2. Güncel
  3. Keller Williams Pars Gayrimenkul Kayseri Bölge Müdürlüğü açıldı

Keller Williams Pars Gayrimenkul Kayseri Bölge Müdürlüğü açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Dünyaca bilinen gayrimenkul şirketi Keller Williams, KW PARS Gayrimenkul Kayseri Bölge Müdürlüğü’nü açtı.

Dünyaca bilinen gayrimenkul şirketi Keller Williams, KW PARS markasıyla Kayseri’de de Bölge Müdürlüğü açtı. Yapılan açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Keller Williams Pars Kayseri işletme sahibi Mustafa Korur, Keller Williams Türkiye direktörü Emre Erol, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Kalitemiz için büyük bir değer olacağını düşünüyorum. İnşallah şehrimize katma değer üretme anlamında çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bu tarz yerlerin açılması bize mutluluk veriyor. Bunun önderliğini de Mustafa Korur kardeşimiz yapıyor. Onu da ayrıca bizi mutlu ediyor. Biz her zaman onun yanındayız o bizim kardeşimiz, ailemizin bir parçası. Çok başarılı olacağından eminiz. Buradaki coşku ve kalabalıkta bunu gösteriyor. Ben gördüğüm manzarayı öyle okuyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.  Yarın da Kayserisporumuzun maçı var. Tribün doluluk oranı yüzde 65’lerde onu doldurmamız lazım çünkü ilk 3 puanımızı alacağız. Yarın saat 19:15’de tüm Kayserispor sevdalılarını maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

‘KELLER WİLLİAMS ÇOK DEĞERLİ, GLOBAL BİR MARKA’

Keller Williams’ın 59 ülkede faaliyet gösterdiğini, Türkiye’de ise 25 bölge müdürlüğünün bulunduğunu söyleyen Keller Williams Pars Kayseri işletme sahibi Mustafa Korur, “Bizim için kolay bir süreç olmadı, yaklaşık 15 yıllık bir sektör geçmişimiz var. Keller Williams çok değerli bir marka, global bir marka. Şuan 59 ülkede faaliyet gösteren Türkiye’de 25 Bölge müdürlüğü olan emlakçılık mesleğine, eğitimle, teknolojiyle daha donatarak daha saygın iş insanlarıyla yapmaya çalışan bir marka. Bu anlamda da şehrimizin bu tür kaliteli değer katacak markalara ihtiyacı var. Çok araştırma yaptık. Tabi kendi çapınca çok kıymetli gayrimenkul şirketleri var. Aslında hepsi bizim çözüm ortağımız. Biz bu yola Keller Williams ile çıkmak istedik. Çünkü eğitim ve teknoloji artık sektörlerde kaçınılmaz. O anlamda şehrimize hayırlı olsun. Şu anda çok kişiyiz. Bu işler kalabalık danışman gruplarıyla, daha profesyonel insanlarla yapılıyor. Biz bunun adına yeni nesil emlakçılık diyoruz. Eski alışılmış emlak modelleri artık yavaş yavaş bitiyor. Böyle olması insanlar için daha önemli. Tüketici rekabetin olduğu terlerde daha güvenli alışveriş yapabiliyor. Bunların hepsinin olması sektöre katkı sağlıyor. Görmüş olduğunu ofisin içerisinde 60 kişilik eğitim salonu var. Buralara eğitim salonu diyoruz ama belli bir standartları var. Bir örnek olarak bize kural olarak koyulan şeylerden birisi 19 derecenin üzerinde olmamalı eğitim salonu. Biz bu tür detaylara kadar dikkat ediyoruz. Haftanın 5 günü burada sürekli eğitim var. Keller Wiliams’ın kendi içerisinde 162 tane farklı eğitim var. Danışmanlarımızı mümkün oldukça emlakçılık sektörü üzerine, liderlik üzerine, kişisel gelişimle alakalı, zamanı nasıl yönetebileceklerinin hepsini biz aktarıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘KÜLTÜRÜMÜZÜ TÜRKİYE’DE DE GENİŞLETEREK BÜYÜTMEK İSTİYORUZ’

Amaçlarının büyümek, sektördeki danışmanlara destek olmak bu sayede de müşterilere iyi ve kusursuz deneyimler yaşatmak olduğunu belirten Keller Williams Türkiye Ülke direktörü Emre Erol ise, “Bizim şirketimiz kültüre çok önem veren bir şirket. Büyümeye çok odaklanan bu şirket ve bu sektörde şu anda dünyanın en büyüğü. Bizde Türkiye’de bu faaliyetlerimize başladıktan sonra hızlıca büyüyoruz. Bu kültürümüzü Türkiye’de de genişleterek büyütmek istiyoruz. O yüzden Kayseri gibi Türk kültürünün ve birçok kültürünün beraber yaşadığı yerde Keller Williams’ın açılmış olması çok önemli. O yüzden bu şubemizin açılmasını çok önemsiyorduk bizim için buradaki ortaklarla açılıyor olmak, buradaki önemli iş insanlarıyla ortaklık yapıyor olmak bizim kültürümüze, sektörümüze değer katacak insanlarla ortaklık yapıyor olmak çok önemli. Dolayısıyla burada Keller Williams olarak hem büyüyeceğiz hem de çok iyi işler yapacağız diye düşünüyorum. Bizim için çok heyecanlı bir gün. Keller Williams’ın her yerde beklentileri aynı; büyümek, pazar payını artırmak ve içinde olduğu sektörde bir değer katmak. Biz burada sektördeki danışman arkadaşlarımızla eğitimler, altyapılar, teknolojiler, koçluk, iş modelleri sistemleriyle onların iş yapma pratiklerini, kazançlarını, kendi kişisel gelişimlerini yukarıya çekmek istiyoruz. Bu sayede müşterilere daha iyi deneyimler yaşatacağız. Dolayısıyla bizim her yerde olduğu gibi amacımız büyümek, sektördeki danışmanlarımıza destek olmak bu sayede de müşterimize hakikaten iyi ve kusursuz deneyimler yaşatmak” diye konuştu.

‘BU TÜR MARKA DEĞERLERİNİ KAYSERİ’YE KAZANDIRANLARA TEŞEKKÜR ETMEK LAZIM’

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da, yarın oynanacak Kayserispor maçına herkesi davet ederek şunları söyledi: “Burası vizyon şehri yani Kayseri deyip geçmeyin. Dünyada ve Türkiye’de ismi çok bilinen hem insan yapısıyla hem şehir yapısıyla bu şehirde yaşadığımız için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kayserispor da bu şehrin çok önemli bir markası. Baktığımız zaman bu tür marka yerlerin açılması vizyon şehri dediğimiz Kayseri’ye başka bir vizyon katıyor. Onun için bunların sayılarının artması lazım. Bu tür marka değerlerini Kayseri’ye kazandıranlara teşekkür etmek lazım. Kayserispor da bir marka, yarınki maç öncesi Kayserispor’umuza başarılar diliyorum.  Bu şehirde Kayserispor şehrin insanlarıyla güzel. Kayserililerin olmadığı Kayserispor bir anlam ifade etmiyor. O yüzden de sağ olsunlar geldiğim günden beri hem inanıyorlar hem güveniyorlar hem de ellerinden ne destek gelirse onu seferber ediyorlar. Yarınki maçı bir şölene çevirelim, tadını çıkaralım. Kayserispor iyi yolda. Ben Kayserispor’un şu anda geldiği duruma katkı sağlayan şehrimizin büyüklerine, başta Haseki Bakan’a, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Valimize özellikle değerli Milletvekilimiz Baki Ersoy’a ve diğer herkese teşekkür ederim. Her ley Kayseri için, her şey Kayserispor için. Bu devam edecek Kayserispor’da layık olduğu yerde Kayseri şehrini temsil edecek.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen