1. Haberler
  2. Belediye Haberleri
  3. Yunusemre Mahallesi’nde Sosyal Tesis Temeli Atıldı

Yunusemre Mahallesi’nde Sosyal Tesis Temeli Atıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kocasinan Belediyesi tarafından Yunusemre Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sosyal tesis için temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Tesisimiz 1200 metrekare oturumlu bodrum, zemin ve 1. kattan oluşan bir tesistir. Tesisimizde 345 metrekare büyüklüğünde bay ve bayan olmak üzere 2 adet havuz olacak. Yine aynı şekilde 350 metrekarelik erkekler ve kadınlar için hizmet verecek olan aletli, aletsiz spor yapılabileceği özellikle de gençlerin spor faaliyetlerini yapma imkanı verecek bir alanın yapımına başlamış oluyoruz” dedi.

Kocasinan Belediyesi tarafından Yunusemre Mahallesi’nde gerçekleşen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sosyal tesis için temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sibel Livdumlu, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun ve mahalle sakinleri katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç törende yaptığı konuşmada, “Çoğu belediyeler çalışanının maaşını vermekten acizken Kayseri Büyükşehir’imiz , Kocasinan’ımız , Melikgazi’miz , Talasımız ya da diğer belediyelerimiz hem yatırımdan yatırıma hizmetten hizmete koşuyor hem gönüllerde yer ediyor. İnsanlar hizmetleri görürse yenisini ister beklenti içine girer. Tamamı 1.5 milyon nüfusu olan bu güzel şehrimize mevlam bizlere hizmet etmeyi nasip etti. Bizler onlara layık olmasak, ihtiyaçlarına cevap vermesek yaklaşık 30 yıldır bu anlayışa bu ekibe fırsat vermezdi. Bizler bunun kıymetini bileceğiz daha fazla gayret göstereceğiz. Vatandaşlarımızın beklentileri olan sosyal alanda, kültürel alanda, sportif alanda, eğitim alanında ya da dini alanda ne gerekiyorsa kendi işimiz gibi aziz bilip çözme yönünde irade göstereceğiz. Bakanımız (Mehmet Özhaseki) deprem bölgelerinde gece demiyor gündüz demiyor çalışmalarını sürdürüyor. Buralarda deprem olduğunda bir sıkıntı olmaması için bizlerin de gerekli önlemleri alıp gerekli çalışmaları yapması gerekiyor. Pınarbaşı ve Sarız’da oluşan sıkıntıların için gerekli talimatlar Cumhurbaşkanımız tarafından verildi. Bizim bu bölgelerden ders alarak Kayserimizle ilgili ne yapılması gerekiyorsa yapmamız ve sosyal donatıları da ihmal etmememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

‘TEK KAYGIMIZ VATANDAŞA, ŞEHRE HİZMET ETMEK, ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRMEK”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, “Burası kentsel dönüşüm kapsamı içinde değerlendirilerek kentsel dönüşümün en son halkası olarak belediyemiz tarafından imalatı yapılacak olan spor tesisimiz. Tesisimiz 1200 metrekare oturumlu bodrum, zemin ve 1. kattan oluşan bir tesistir. Tesisimizde 345 metrekare büyüklüğünde bay ve bayan olmak üzere 2 adet havuz olacak. Yine aynı şekilde 350 metrekarelik erkekler ve kadınlar için hizmet verecek olan aletli, aletsiz spor yapılabileceği özellikle de gençlerin spor faaliyetlerini yapma imkanı verecek bir alanın yapımına başlamış oluyoruz. Bölgenin çevresini değiştirecek bir alan olacak. Bundan sonra bölgenin dışındaki diğer alanlarda da bölgeye hitap edecek. Yol, çevre düzenlemesi ve parkları önümüzdeki günlerde teker teker faaliyete geçireceğiz. Kendi içimizdeki uyumlu dayanışma ve çalışma vatandaşa yansıyor, işe yansıyor, projeye yansıyor. Bizim tek kaygımız vatandaşa hizmet etmek şehri güzelleştirmek şehre hizmet etmek” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen