1. Haberler
  2. Seçim 2023
  3. Milletvekili Böhürler ile eski Bakan Yıldız oyunu kullandı

Milletvekili Böhürler ile eski Bakan Yıldız oyunu kullandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA)- 27. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili ve önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler oyunu Kayseri Lisesi’nde kullandı.

Cumhurbaşkanlığı 2’nci Tur seçimleri ülke genelinde devam ediyor. Kayseri milletvekilleri ve protokol de oy kullanacakları okullara giderek sandıklarda tercihini yaptı. Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri 27’nci Dönem Milletvekili Taner Yıldız ile AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler oyunu Kayseri Lisesi’nde kullandı.

Kayseri ve Türkiye genelinde oy verme işlemi saat 17.00’a kadar devam edecek. Daha sonra oylar sayılacak. Sonuçların gece saatlerinde belli olması bekleniyor.

Böhürler yaptığı açıklamada, “Hayati bir seçim Türkiye için. Bu seçimde inşallah hayırlarla sonuçlanır. Türkiye aynı istikrarda ve güvende geleceğe doğru hızlı adımlarla ilerler. Demokrasiyle birlikte seçim sistemi Türkiye’nin en güzel işleyen sistemlerinden birisidir. Demokrasinin gereği olarak herkes istediği ve inandığı kişiye oyunu verdi. Hayırlara vesile olsun diyelim” dedi.

Yıldız ise, “İnşallah ülkemiz, geleceğimiz için Kayserimiz ve gelişen dünyada bütün komşularımızdaki istikrarıyla beraber Türkiye’nin istikrarı için bugün 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için oylarımızı kullandık. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın 21 yıldan bu yana bu ülkenin idaresine konan güçlü bir irade olarak icraatlarıyla, yaptıklarıyla hep beraber şahit olduk. Omuz omuza çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Biz Türkiye’nin geleceğinin Cumhurbaşkanımızla artık aynı doğrultuda olduğunu bütün arkadaşlarımız bir kez daha görüyoruz. Tercihlerimizde inşallah bu yönde kullanıyoruz. Türkiye işine, gücüne, ekonomisiyle idaresiyle, siyasetiyle her yönüyle beraberinde inşallah bakmaya devam edecek. Türkiye büyütmeye gelişmeye, aydınlık geleceğine inşallah hep beraber kavuşmuş olacak. Biz Kayserili hemşerilerimize, vatandaşlarımıza her zaman güvendik ve güvenimizi boşa çıkaran hiçbir şey yapmadılar. Sağduyularıyla, sezgileriyle hep doğru tercihte bulundular” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen