1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Diyarbakır’da boş binanın çatısı yandı

Diyarbakır’da boş binanın çatısı yandı

featured
Diyarbakır'da İl Emniyet Müdürlüğü, okul, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve bir özel hastanenin arasında bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan 6 bloklu binanın çatısında çıkan yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın, ekipler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan binanın çatısında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Bağlar ilçesi Turgut Özal Bulvarı’ndaki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne ait kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan ve daha önce lojman olarak kullanılan 6 bloktan birinde öğle saatlerinde yangın çıktı. İl Emniyet Müdürlüğü, okul, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve bir özel hastanenin arasında bulunan binanın çatısındaki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. İhbarla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, ekiplerin 1 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen