1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Yaralı serçeyi kurtarmak isterken kamyon çarptı

Yaralı serçeyi kurtarmak isterken kamyon çarptı

featured
Tunceli'de kamyonetten inerek yolun ortasındaki yaralı serçeyi kurtarmak isteyen Cihan Karaca’ya (41) kamyon çarptı. Vücudunda kırıklar oluşan Karaca, hastanede tedaviye alınırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Fotoğraf: Tunceli, (DHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tunceli’de kamyonetten inerek yolun ortasındaki yaralı serçeyi kurtarmak isteyen Cihan Karaca’ya (41) kamyon çarptı. Vücudunda kırıklar oluşan Karaca, hastanede tedaviye alınırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün Tunceli-Elazığ kara yolu Aktuluk mevkisindeki Pertek Kavşağı’nda meydana geldi. Kentte hayvansever kişiliğiyle tanınan Cihan Karaca, arkadaşının kullandığı kamyonetle seyir halindeyken, yolda yaralı bir serçeyi gördü. Kamyonetten inen Karaca, bu sırada sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen hareket halindeki kamyonu fark etmeden kuşu almak için yolun ortasına geldi. Serçeyi eline alan Karaca’ya, bu sırada kamyon çarptı. Kamyondan inen sürücü şok geçirirken, ihbarla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Karaca, ilk müdahalesinin ardından Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradan da Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Kaburgasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Karaca’nın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilirken, gözaltına alınan sürücü, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Bu arada kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen