1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Yahyalı Belediye Başkanı Öztürk: “Terörle bizi kimse bağdaştıramaz”

Yahyalı Belediye Başkanı Öztürk: “Terörle bizi kimse bağdaştıramaz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in sözlerine cevap olarak açıklamada bulunan Kayseri Yahyalı ilçe Belediye Başkanı Esat Öztürk; “Vatan millet bizim kırmızı çizgimizdir FETÖ ile her zaman mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Ama ben o gün itibariyle alandaki insanları sakinleştirmek ve ortamda bulunan insanları sakin tutmak adına böyle bir cümle böyle bir ifade kullandım bizim için FETÖ FETÖ’dür FETCÜ FETÖCÜ’dür. Terörle bizi kimse bağdaştıramaz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kayseri belediyeleri ile ilgili  Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı binasında yapmış olduğu basın açıklamasında Kayseri Yahyalı ilçesi Belediye Başkanı Esat Öztürk’ün 15 temmuz gecesi söylemiş olduğu sözleri eleştirdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in sözlerine cevap olarak açıklamada bulunan Kayseri Yahyalı ilçe Belediye Başkanı Esat Öztürk; “15 Temmuzda bir kargaşa ortamı hakimdi bu kargaşa ortamında da insan birbiriyle savaşmasın birbirlerini öldürmesin, o FETÖ’cü diyip boğazlayalım gibi söylemler ortaya çıkmasın diye ortamı sakinleştirmek adına söylediğim sözlerdir. Vatan millet bizim kırmızı çizgimizdir FETÖ İle her zaman mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Ama ben o gün itibariyle alandaki insanları sakinleştirmek ve ortamda bulunan insanları sakin tutmak adına böyle bir cümle böyle bir ifade kullandım bizim için FETÖ FETÖdür FETÖcü FETÖCÜ’dür. Terörle bizi kimse bağdaştıramaz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen