1. Haberler
  2. Güncel
  3. TALAS BELEDİYESİ EVLERİNE GİREMEYEN VATANDAŞLAR İÇİN TESİSLERİ AÇTI

TALAS BELEDİYESİ EVLERİNE GİREMEYEN VATANDAŞLAR İÇİN TESİSLERİ AÇTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

 

KAYSERİ (1HA) – Türkiye’yi sarsan ve Kayseri’den de hissedilen deprem sonrasında evlerine giremeyen vatandaşlar için Talas Belediyesi tarafından bazı tesisler ve düğün salonları açıldı.

Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır merkezli sabaha karşı saat 04:17’de 7.7 büyüklüğü olarak açıklanan depremin ardından bugün saat 13:24’te merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan olan 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem Kayseri dahil birçok kentte de hissedildi. Yaşanan 2 büyük deprem sonrası bin 651 can kaybı, 11 bin 119 yaralı olduğu açıklandı.

Talas Belediyesi ise yaşanan deprem sonrası evlerine giremeyen vatandaşlar için tesislerin açık olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, “Devam eden artçı sarsıntılar nedeniyle dışarıda bulunanlar ile geceyi evleri dışında geçirmek zorunda kalacak vatandaşlarımız için Mevlana Mahallesi Talas Gençlik Merkezi, Yenidoğan Mahallesi Gezegen Düğün Salonu, Mevlana Mahalle Meydanı yeni yapılan dükkanlar ve Tepe Düğün Salonu, Tablakaya Mahallesi Çamlıbel Kafe ve Reşadiye Yelken Düğün Salonu misafir kabul etmektedir” ifadeleri yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen