1. Haberler
  2. Özel Haber
  3. Pandemide Güzellik

Pandemide Güzellik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pandemide Güzellik

Yasaklardan dolayı insanların kendini baskı altında hissettiğini söyleyen Uzman Esnetisyen Harun Melikşah Akbul ” İnsanlar yasağa yakalanmamak için dışarda büyük yoğunluk oluşturuyor. Yani sosyal mesafe hiçe sayılıyor.” ifadelerini kullandı.

Kira Desteği Alamadık

Uzman Esnetisyen Harun Melikşah Akbul ” Geçen sene 1000 lira destek aldık. Bu Sene de 1000 lira destek aldık. Kira desteğine başvurduk ancak onaylanmadı. ” dedi.

Kadınlar Pandemi Döneminde Kafa Dağıtmak İçin Güzellik Merkezlerine Geldi

Uzman Esnetisyen Harun Melikşah Akbul ” İnsanların kısıtlmada eve kapandığından dolayı vakit geçirmek ve kafa dağıtmak için otomatikmen kendilerini daha çok güzellik merkezlerine geldiler.” dedi.

Gelen Müşteriler Hijene Dikkat Ediyorlar

Uzman Esnetisyen Harun Melikşah Akbul ” Yüzde 70 korkmuyor yüzde 30 korluyor. Yüzde 30’luk kitle geldiği zaman merkezimizi görmek istiyorlar, salonları görmek istiyorlar, odaları gezmek istiyorlar. Çalışanlar ne derece kendilerine dikkat ediyorlar, maske var mı yok mu, siperlik takılı mı, eliden kullanıyorlar mı mı bunlara tabiki dikkat ediyorlar. Personel her ne kadar sosyal mesafeyi korumak istesede müşteri koruyamıyorlar ne yazık ki. Çünkü genellikle müşteriler 2şer 3 er kişi geliyorlar.r-Randevusuz müşteri kabul etmiyoruz

Geçen sene 2 veya 3 kere denetleme oldu.

Kuaförlerin açıldığı ilk ay olan mayıs ayında 2 veya 3 kere denetleme oldu.Son 6 ayda kuaförler odası 1 kere dezenfekte etmeye geldi.onun dışında başka hiç kimse gelmedi.Denetleme yetersiz olmasıyla birlikte devletin sunduğu imkanlarda yetersiz.Denetleme olup olmaması da çok önemli değil aslında.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen