1. Haberler
  2. Güncel
  3. MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜL AKARSU: “KAYSERİ’NİN SORUNLARINA VE TALEPLERİNE HAKİMİM”

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜL AKARSU: “KAYSERİ’NİN SORUNLARINA VE TALEPLERİNE HAKİMİM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA)- Milliyetçi Harekat Partisi Kayseri 5. Sıra Milletvekili Adayı Gül Akarsu ‘Beraberlik Güç Bizde, Kadınlar Sıra Sizde’ kahvaltı programı düzenledi. Kadın seçmenlere konuşan Akarsu, “MHP Kayseri İl Teşkilatında almış olduğum görevler vesilesiyle Kayseri’mizin sorunlarına ve taleplerine hakimim” açıklaması yaptı.

Düzenlenen kahvaltı programına, MHP İl Başkanı Ahmet Bağçovan, MHP Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP)’den Sorumlu İl Başkanı Serap Şule Kalın, MHP Kayseri 4. Sıra Milletvekili Adayı Mete Kurt, MHP Kayseri 5. Sıra Milletvekili Adayı Gül Akarsu, MHP Kayseri Milletvekili Adayı Ertuğrul Yücebaş, Kadın Kolları il ve ilçe başkanları, kadın kooperatifi temsilcileri, muhtarlar, meslek odaları kadın kolları temsilcileri, STK başkanları ve temsilcileri katıldı.

Programda konuşan MHP İl Başkanı Ahmet Bağçovan “Bizler Milliyetçi Harekat Partisi olarak liderimiz sayın Devlet Bahçeli’den aldığımız güçle her adımımızda ayrı bir gönülle kucaklaşır gibi sevda kervanı olarak yolumuza devam ediyor, şehrimizin her köşesindeki hemşerilerimizle bir arada olmaya çalışıyoruz” dedi.

MHP Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları’ndan (KAÇEP) Sorumlu İl Başkanı Serap Şule Kalın ise “Milliyetçi Harekat Partisi Cumhur İttifakı çatısı altında tüm şer güçlere karşı verdiği bu mücadelede çok kararlı bir irade ortaya koyarak yıllardır aydınlık Türkiye mücadelesinin nihayetlendirilmesi için çaba sarf etmektedir. Bizim kadınlarımız kalan 9 günde uyumadan gece gündüz mücadele ederek oturulmadık minder, anlatmadık komşu bırakmadan Kayseri’de Cumhur İttifakının rekor oy oranıyla başarıya ulaştırarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek ve MHP’nin TBMM’deki milletvekili sayısını artırarak bu başarıyı liderimiz Devlet Bahçeli’ye kendi elleriyle armağan edecektir” şeklinde konuştu.

Kadınların her alanda olduğu gibi Meclis’te de olması gerektiğine dikkat çeken MHP Kayseri 4. Sıra Milletvekili Adayı Mete Kurt da, “Önümüzde bir seçim var. Kadınlarımız özellikle TBMM seçimlerinde madem ki her alanda varlar, temsil yetkisi olarak da meclisimizde mutlaka olması gerekir. Bu anlamda da kadınlarımızın mücadelesi şarttır” dedi.

Kayserinin sorunlarına ve taleplerine hakim olduğunu ifade eden Kayseri 5. Sıra Milletvekili Adayı Gül Akarsu ise, “Türk kadını kahramanlıklara imza atan devlete ebet müddet millete ebet müddet anlayışına emek ve güç veren iradedir. Kadınsız insanlık, toplum, gelecek olmaz ve düşünülemez. Kadın ülkedir kadın gelecektir. Kadın gelecek nesillerin güvencesidir. Kadın evde anne okulda öğretmen, tarlada eli nasırlı berekettir. Bilimden sanata, spordan edebiyata siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında kadınların tam manasıyla izi görülüp sesi duyulmalıdır. Kadınlar MHP’de aktif rol almış ve karar mercilerinde önemli vazifelerde bulunmuşlardır. MHP Kayseri İl Teşkilatında almış olduğum görevler vesilesiyle Kayseri’mizin sorunlarına ve taleplerine hakimim. Kayseri’de kadın istihdamına yönelik çalışmalarla ilgili gerekli donanım ve projeler bizlerde mevcuttur. Siz kadınlarımızın desteğiyle Kayseri’de güzel işler yapacağımıza inancım ve güvencem tamdır” şeklinde konuştu.

MHP Milletvekili Adayı Ertuğrul Yücebaş da, “MHP’den 2 tane milletvekili tayin ettiniz. Bir tanesi İsmail Özdemir diğeri de Baki Ersoy. Aradan 5 sene geçti. O zaman vadettiğimiz her şeyi yerine getirdik. Ama biz bu sayının artırılmasını istiyoruz. Meclis gazi Mete Kurt yakışmaz m? İşte bu sizin destek ve gayretlerinizle mümkündür” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen