1. Haberler
  2. Güncel
  3. MEMLEKET PARTİSİ ADAY ADAYI ATASUN, ULAŞILABİLİR BİR VEKİL OLACAĞININ SÖZÜNÜ VERDİ

MEMLEKET PARTİSİ ADAY ADAYI ATASUN, ULAŞILABİLİR BİR VEKİL OLACAĞININ SÖZÜNÜ VERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – Memleket Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Yusuf İhsan Atasun, Milletvekili olduğu zaman kesinlikle ulaşılabilir olacağını ve halkın sorunlarıyla ilgileneceğini söyledi. Atasun, “Ben kesinlikle ulaşılabilir bir insanım yani bana herkes ulaşabilir, bu milletvekili olsam da kesinlikle değişmeyecek. CİMER gibi kanal oluştururum, ben milletin vekiliysem adıma yakışır bir şey yapmam lazım. Onlar bana söyleyecekler ben vekaletini alacağım gideceğim mecliste söyleyeceğim, önergeler vereceğim. Bunu yapmam gerekiyor. Ben kesinlikle ulaşılabilir olacağım konusunda netim çünkü yapmak istediğim iş tamamıyla bu, milletvekili tanımını tam olarak yapmak, yani milletin vekili olmak” dedi.

 

Memleket Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Yusuf İhsan Atasun, KayseRadar ve Radyoradar ortak yayınında Aday Ekranı programına konuk olarak Gazeteci Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı. Memleket Partisinin gençleri aktif siyasetin içerisinde görmek istediğini söyleyen Atasun, birlik ve beraberlik içerisinde gençlerin sesini duyurmak istediklerini ifade etti. Atasun, “Memleket Partisi gençlikten tamamen aktif siyaset içerinin içerisinde olmasını istiyor. Memleket Partisi gençlerden şunu diyor; gençler gelin beraber birlik olalım gençlerin sesini herkese gösterelim. Yani memleket partisinin aslında gençleri birleştirme misyonu var. Gençler aslında daha fazla, bazı kesimlere gitmek yerine, oy alma uğruna, küçük küçük yerlerle uğraşmak yerine, aslında gençlere yönelmek daha mantıklı. Çünkü onların ilk oyları şu anda. Baktığımızda gençlerin çoğunlukla Muharrem İnce’yi deeklediğini görüyoruz bunu sadece sosyal mecralarda değil dışarıda da bunun görüyoruz. Biz Parti olarak Muharrem İnce’ye imza topladığımızda, Kayseri il teşkilatı olarak çalışmalar yaptık. Her gence kime vereceksiniz diye sorduğumuzda Muharrem İnce’yi söylüyorlardı. Kayseri’de şu an aslında sadece gençler değil, oradaki tepkilere baktığımda, oradaki istatistik olarak gözümün önüne getirdiğimde 50 yaşının üstünde de çok fazla insan Muharrem İnce diyor. Çünkü bazıları bir şeyler değişsin istiyor. Daha önce AK Parti’ye MHP’ye veya başka partilere oy vermiş olanlar artık bir şeyler değişsin istediği için İnce diyorlar. Kılıçdaroğlu’nu açıkçası Anadolu’da anlatmak biraz zor. Bu kesime anlatmaya çalıştığıldığın da öyle bir ön yargı oluşturmuşlar ki tamamen önyargı özellikle İç Anadolu kısmında Kılıçdaroğlu’nun çok fazla oy alma potansiyeli yok. Buradaki insanların çoğu Muharrem ince’ye destekliyorlar. Muharrem İnce’ye diyorlar ya oy bölünmesin, adaylıktan çekil diye baskı yapıyorlar ama şunu düşünmüyorlar Muharrem İnce’ye verilen oylar, çekildiği zaman Kılıçdaroğlu’na gitmeyecek, belki bir kısmı gidebilir ama diğer kısımlarda kesinlikle Muharrem İnce talep ediliyor, Kılıçdaroğlu talep edilmiyor. İkinci turda ise Kılıçdaroğlu ile ikili kaldığı zaman da çoğu Tayyip Erdoğan’ı seçiyorlar. Yani bu kitle Kılıçdaroğlu’na oy vermez” şeklinde konuştu.

 

Milletvekili olduğu zaman kesinlikle ulaşılabilir olacağını ve halkın sorunlarıyla ilgileneceğini söyleyen Atasun, “Kayseri’de çalışan milletvekilleri var, gördüğüm takdir ettiğim milletvekillerimiz de var ama eksik olan yönlerimiz tabii ki var. Herkes keşke Kayseri’nin menfaati için uğraşsalar daha güzel hale gelebilirdik. Kayseri şu anda güzel gelişen bir sistem ama en basitinden hızlı trenimiz buraya gelemedi, bu bir eksik değil midir? yani ben milletvekili olsam kesinlikle bu hizmetlerim buraya gelmesini için gerekli olan bütün adımları atardım. İkinci olarak milletvekili olduğumda kesinlikle Kayseri’de bütün okullardaki bütün bilgisayarları, bütün donanımları değiştirirdim. Bunun için de bir sistem kurar tamamen gönüllü çalışılacak bir sistem ile ilerler yani kimseden para bekleyip veya sponsorluk bekleyip yatmadan sürekli çalışacak bir sistem kurardım. Biri gittiğinde dağılacak bir sistem değil sürekli çalışacak, kimseye ihtiyacı olmayacak bir sistem kurarım ve bu sistemle Kayseri’deki bütün gençlere tamamıyla teknolojiye yönlendirmek için çalışmalar yaparım. Bu bir eksik zaten Kayseri’de gençlerimiz adına hiçbir çalışma yok, burada ben göremiyorum. Çalışmalarımız sadece gençler üzerine olmayacak mutlaka diğer sorunlarımıza da bakacağız, ben kesinlikle ulaşılabilir bir insanım yani bana herkes ulaşabilir, bu milletvekili olsam da kesinlikle değişmeyecek. CİMER gibi kanal oluştururum, ben milletin vekiliysem adıma yakışır bir şey yapmam lazım. Onlar bana söyleyecekler ben vekaletini alacağım gideceğim mecliste söyleyeceğim, önergeler vereceğim. Bunu yapmam gerekiyor. Ben kesinlikle ulaşılabilir olacağım konusunda netim çünkü yapmak istediğim iş tamamıyla bu, milletvekili tanımını tam olarak yapmak yani milletin vekili olmak” ifadelerini kullandı.

 

Gençlerin bu kadar aktif siyasete korkmadan, çekinmeden, özgüvenli bir şekilde olmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Atasun, “Aday adayı olmakta bir özgüven gerektiriyor. Gençlerde bu özgüven varsa bu çok güzel bir şey. Bence biraz da gençler yapsın bakalım tecrübesizler mi değiller mi? Gençleri tecrübesiz olarak görmek çok yanlış bence. Tabi ki bizim tecrübelere bilgilere de çok fazla ihtiyacımız var. Tecrübe çok önemli bir şey. Biz tecrübeli arkadaşlarımızla birlikte imece usulüyle bütün bilgileri toplayıp Memleket Partisi olarak gençlerle birlikte bu akılları da birleştirdiğimiz takdirde memleketimize güzel bir hizmet sağlayacağımıza inanıyoruz. benim inancım kesinlikle bu yönde” diye konuştu..

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen