Kritik Kabine Toplantısı Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin 1 Haziran sonrası normalleşme planına dair atılması beklenen adımlar da günün en çok konuşulan konulardan oldu… Sokağa çıkma kısıtlamaları, kafe ve restoranların durumu, yüz yüze eğitim ile düğünlerin yapılıp yapılmayacağı Kabine’de gündemde olacak.
Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Kabine Toplantısı’nın ardından yapacağı açıklamayı bekliyor. Son dakika haberine göre kritik Kabine Toplantısı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine Toplantısı’nın ardından 1 Haziran sonrası atılacak normalleşme adımlarını merak ediyor. Peki, kafe ve restoranlar açılacak mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişecek mi? Spor salonları, halı sahalar ve yüzme havuzları açılacak mı? Okullarda yüz yüze eğitime geçilecek mi? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları bu akşam belli olacak.

Tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı kararlara çevrilmişken kademeli normalleşme kapsamında paket servis ve gel al şeklinde hizmet veren restoran, kafe ve lokantaların yarından itibaren müşteri kotası, açık alanda hizmet şartı, HES kodu zorunluluğu ve mesafeli oturma şartıyla açılması bekleniyor.
Hafta içi akşam saat 21.00’de başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının Bilim Kurulu’nun tavsiyesi doğrultusunda saat 24.00’e kadar esnetilmesi ya da tamamen kaldırılması ele alınacak.
Ayrıca hafta sonu uygulanan tam gün sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılması da masadaki en önemli başlıklardan biri olacak.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kritik Kabine Toplantısı Başladı