KIZILAY VE AFAD’IN RESMİ HESAP NUMARALARI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

 

KAYSERİ (1HA)- Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan’da olan iki ayrı depremin yaralarının sarılması için destek çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlar, Kızılay ve AFAD tarafından paylaşılan resmi banka hesaplarından yardım ulaştırabilecek.

 

Önceki gece ve dün öğle saatlerinde Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen depremler, Kahramanmaraş başta olmak üzere Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Adana illerinde yıkıma sebep oldu. Depremler Kayseri’de de şiddetli şekilde hissedildi. Deprem sonrası genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için yürütülen iyileştirme çalışmaları, AFAD koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların iş birliğinde devam ediyor. Öte yandan art niyete maruz kalmamak adına resmi kurumlar dışında paylaşılan hesap numaralarına itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.

Not :”EFT ile yardım yapılırken Alıcı Adı kısmına T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yazılması gerekmektedir.”

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KIZILAY VE AFAD’IN RESMİ HESAP NUMARALARI