Kayserispor’un, ZTK Çeyrek Final muhtemel rakipleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final kura çekiminde Yukatel Kayserispor’un muhtemel rakipleri; Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Trabzonspor ya da Demir Grup Sivasspor olacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nın çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, yarın (24 Ocak 2023 Salı) yapılacak kura çekimiyle belli olacak. Yukatel Kayserispor ile çeyrek finale yükselen diğer 7 takım arasında çekilecek kura töreni, Türkiye Futbol Federasyon tesislerinde saat 14.00’te yapılacak. Kura çekimine, çeyrek final takımlarının yöneticilerinin de hazır olması bekleniyor.

Kura çekimine, Fenerbahçe, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor seribaşı olarak katılacak. Kayserispor’un muhtemel rakibi ise bu takımlardan birisi olacak. Galatasaray, Gaziantep FK ve MKE Ankaragücü ise kuraya katılacak diğer takımlar.

MAÇLARIN OYNANACAĞI TARİHLER

ZTK Çeyrek Final maçları, 28 Şubat, 1 ve 2 Mar tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Tur atlayan 4 takım yarı finale yükselecek. Çift maç eleme usulüne göre yapılacak yarı final müsabakalarında ise ilk maçlar 4, 5 veya 6 Nisan, rövanş maçları da 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinde oynanacak.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayserispor’un, ZTK Çeyrek Final muhtemel rakipleri