KAYSERİSPORLU KOLOVETSİOS VE ALİ KARİMİ’DEN LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ(1HA) – Kayserisporlu futbolcular Dimitrios Kolovetsios ve Ali Karimi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi Sema Yazar Ortaokulu’nda öğrencilere moral ziyaretinde bulundu. Öğrencilere sınavda başarı dileyen ve soruları cevaplayan futbolcular, Kayseri lezzetlerinden mantı ve pastırmayı çok sevdiklerini anlattılar.
Sema Yazar Ortaokulu’nda yapılan programa Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Kayserispor Takım Menajeri Yunus Akbulut ile futbolcular Dimitrios Kolovetsios ve Ali Karimi katıldı. Etkinlikte öğrencilere seslenen Kayserispor Takım Menajeri Yunus Akbulut, “Kayserispor olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol gereği şehrimizin farkı yerlerindeki okullarımızı ziyarete devam ediyoruz. Hafta sonu yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi sizlere moral amaçlı gelmek istedik” diye konuştu.
Dimitrios Kolovetsios ve Ali Karimi öğrencilere Türkçe merhaba dedikten sonra hafta sonu yapılacak olan sınavda başarı dilediler. Öğrencilerden gelen soru üzerine Ali Karimi Kayseri yemeklerinden en çok mantıyı sevdiğini belirtirken Kolovetsios mantı ve pastırma yanıtını verdi. Söyleşi futbolcuların öğrencilere üçlük çektirmesiyle sona erdi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KAYSERİSPORLU KOLOVETSİOS VE ALİ KARİMİ’DEN LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ