Kayserispor’dan afet bölgesine kışlık malzeme desteği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Türkiye’yi sarsan ve Kayseri’den de hissedilen deprem sonrasında kentten afet bölgesine gönderilen yardımlar da devam ediyor. Yukatel Kayserispor’da afet bölgesine kışlık malzeme desteği verdi.

Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır merkezli dün sabaha karşı saat 04:17’de 7.7 büyüklüğü olarak açıklanan depremin ardından dün saat 13:24’te merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan olan 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem Kayseri dahil birçok kentte de hissedildi.

Kent genelinden afet bölgesine de destek için birçok yardımlar gerçekleştirildi. Yukatel Kayserispor yönetimi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile bölgeye yardımların ulaşması için koordine sağladı. Futbol kulübünden afet bölgesine gönderilen yardımlarla ilgili, “Kulübümüz, yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın faydalanması için; 2 bin adet kışlık polar, atkı, bere, 1 tır battaniye ve 1 tır elektrikli sobanın deprem bölgelerine ulaştırılması için Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyonu sağlamıştır” açıklaması yapıldı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayserispor’dan afet bölgesine kışlık malzeme desteği