1. Haberler
  2. Ulaşım
  3. Kayseri’de Kurban Bayramı Hazırlığı

Kayseri’de Kurban Bayramı Hazırlığı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri’de yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla otobüs seferleri ve kurban kesim yerlerinde düzenlemeler olmak üzere bir dizi tedbirler alındı.

Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince açık alanlarda et çekimi ve sucuk yapımına izin verilmeyecek. Ekipler arife gününden itibaren Kovid-19 Salgını için Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarını denetleyecek. Vatandaşlar zabıtayı ilgilendiren konularla ilgili şikâyetlerini Alo 153 İletişim Merkezi ve Merkez Zabıta Amirliğinin 232 29 60 no’lu telefonuna iletebilecekler.

Diğer yandan KASKİ Genel Müdürlüğü, Kayseri ve Civarı T.A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Kayserigaz arıza ekipleri 24 saat mesai yapacak. Su ile ilgili şikâyetler için vatandaşlar KASKİ Genel Müdürlüğü’nün 185, elektrik arızaları için Kayseri ve Civarı T.A.Ş. Genel Müdürlüğü’nün 186 ile doğalgaz arızaları için Kayserigaz’ın 187 no’lu telefonlarını arayabilecekler.

OTOBÜS SEFERLERİ KURBAN BAYRAMI’NA GÖRE DÜZENLENDİ

Bayram tatili süresince otobüs seferlerinde düzenlemeler yapıldı. Yapılan düzenlemeye göre otobüsler bayramın 1’inci, 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü günü ve pazar günleri sürdürülen tarifeye göre çalışacak.

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIR

Ayrıca Asri Mezarlık ile Erkilet Bülbülpınarı, Argıncık, Ambar ve Gesi-İldem mezarlıklarında ve şehitlikte bayram öncesi temizlik çalışmaları yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen