1. Haberler
  2. Özel Haber
  3. KANKA Lösemili Hastaya Umut Oluyor

KANKA Lösemili Hastaya Umut Oluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ,(BGC)- Erzurum’da yaşayan Çetin Karadaban’ın kızına yaklaşık 8 ay önce Lösemi teşhisi konuldu. Teşhisin konulmasının ardından yaklaşık 6 ay Erzurum Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji servisinde tedavi gördü. Daha sonra Kayseri’ye gelerek KANKA aracılığıyla tedavisine devam etti.

“KANKA Çocuğuma Umut Oldu”

Çetin Karadaban, “Ben 4 kız çocuğu babasıyım. Benim bir çocuğum LÖSEMİ hastası. 8 ay önce Erzurum Araştırma hastanesinde kızıma teşhis konuldu. 6 ay kadar Erzurum Araştırma Hastanesi çocuk hematoloji ve onkoloji servisinde tedavi gördük. Daha sonra kızımın nakil olması gerektiği için Kayseri’ye geldik. Yaklaşık 1 aydır burada kızımın tedavisi sürüyor” dedi.

“Kayseri’de Hiçbir Çevrem Yoktu, KANKA Bize Yardım Etti”

Çetin Karadaban, “Çocuğumun trombosit ihtiyacı vardı fakat benim çok fazla çevrem yoktu. Daha sonra KANKA’yı duydum. KANKA’nın hasta yakınlarına ve hastalara ne kadar çok fayda sağladığını bire bir yaşadım, bu konuyla ilgili sizlere çok teşekkür ediyorum. Kayseri’de hiçbir çevrem olmadığı halde KANKA bize yardım etti. Farklı memleketlerden gelen hastaların Kayseri’de rahatlıkla tedavi görmesi bizim için gerçekten gurur verici bir şey. KANKA gibi sivil toplum kuruluşlarının sadece Kayseri’de değilde ülkenin bir çok yerinde olmasını isteriz” diye konuştu.

“Takipçi Sayılarının Fazla Olması Sıkıntıların Giderilmesi İçin Çok Önemli”

Kayseri’ye geldiği zaman kimseyi tanımıyor olmasına rağmen KayseRadar aracılığıyla bir çok kişiye ulaştığını belirten Çetin Karadaban, “Takipçi sayısını çok olduğunu duymuştuk ama bu kadar çok olduğunu bilmiyorduk. Bu tür takipçi sayılarının fazla olması insanların toplumdaki sıkıntılarının giderilmesi için önemli” diyerek bütün insanların KANKA’ya destek olmasını istediğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen