JANDARMA BİR AYDA 275 ARANAN ŞAHSI YAKALADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şubat ayında gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında çeşitli suçlardan araması bulunan 275 kişi yakalandı.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şubat ayı çalışma verileri açıklandı. Bu kapsamda; 29 kasten yaralama olayında yakalanan 42 şüpheli, haklarında yapılan soruşturma evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden 6’sı tutuklandı. 19’u evden, 3’ü bağ, bahçe ve tarladan, 2’si inşaattan hırsızlık, 1’i kablo, 1’i hayvan hırsızlığı ve 11 dolandırıcılık olmak üzere toplam 37 olayda 33 şüpheli yakalandı, 2 şüpheli ise tutuklandı.

Uyuşturucuya yönelik yapılan operasyonlarda ise 2 uyuşturucu madde imal ve ticareti, 3 kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma, 1 Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet (tütün ürünleri kaçakçılığı), 4 izinsiz kazı yapmak, 2 resmi belgede sahtecilik ve 1 göçmen kaçakçılığı olayı ortaya çıkarıldı. Bu olaylarda 23 şüpheli yakalandı. Ayrıca çeşitli suçlardan dolayı da yakalama ve UYAP aranması bulunan 172 kişi yakalandı.

Jandarma ekiplerince icra edilen operasyonlarda ise; 23 bin 150 adet tütün doldurulmuş makaron, 211 adet elektronik sigara ve likit, 30 kilo tütün, 65 gram metamfetamin, 7 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 gram bonzai, 5 adet extacy, 250 metre kablo ve 5 adet muhtelif kazı malzemesi ele geçirildi.

TERÖR OPERASYONLARI

Terörle mücadele kapsamında da; “FETÖ/PDY” ve “DEAŞ” terör örgütleri suçlarından 5 olayda 5 şüpheli hakkında işlem yapıldı, 1 şüpheli tutuklandı. 4 şüphelinin de yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
JANDARMA BİR AYDA 275 ARANAN ŞAHSI YAKALADI