Eski eşinin evine gelen şahsı yaralayan sanık hakim karşısına çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) –Eski eşi ile görüşmeye gelen kişiyi dövdükten sonra boş araziye bırakan şahıs hakim karşısına çıktı.

Melikgazi İlçesi’nde Nisan ayında meydana gelen olayda V.M. için ayrıldığı eşi ve çocuğunun annesi N.R.Y.’nin evinde bulunan M.M.Ö’ye yönelik ‘Silahla Yağma ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma’ suçlarından dava açıldı. 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya müşteki M.M.Ö, tutuklu sanık V.M. ve tutuksuz sanık N.R.Y. katıldı. Tutuksuz tanık Ü.K. duruşmaya katılmadı. Tutuklu sanık V.M. ifadesinde, “Eski eşim birçok kapıda biri var diye beni arıyordu. Yine aradı, ‘Evi bastılar’ diye. Olay günü yine aradı, gittim. Alkollüydüm, lavaboya gidip elimi yüzümü yıkadım. Evde bir vardı bana saldırdı. Ben de orda elime geçen içki şişesi ile şahsın kafasına vurdum. Kavga devam etti. Sonra hasımlarımdan bazılarının isimlerini söyledi. Tereddüt ettim. Dayımı aradım. Dayım Ü.K. ve eşimle birlikte arabayla götürüp bıraktık” dedi.

MÜŞTEKİ M.M.Ö.: ZORLA ALIKONULDUM VE DARBEDİLDİM
Müşteki M.M.Ö ise ifadesinde, “N.R.Y. ile arkadaşlarımız vardı. Arkadaşlığımız başladı. Ben Adana’dan geldim. Eve geldim. Alkol masası kuruluydu. Masanın üzerinde çakmağın üzerinde V. İsmin gördüm. Eski eşinin adını biliyordum. Tam çıkacaktım. NRY’nin eski eşi tüfekle içeri girdi. Kafama içki şişesiyle vurdular. Koluma bıçak ve camlarla vurdular. 3 sanıkla evden çıktık. Arabada vurmaya devam ettiler. Boş bir araziye bıraktılar. Oradan ışığı yanan bir ev gördüm. Yardım istedim. Sonra bayılmışım, gözümü hastanede açtım” dedi.
Mahkeme üyeleri eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı ertelerken tutuksuz sanık Ü.K. için de yakalama kararı çıkarttı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Eski eşinin evine gelen şahsı yaralayan sanık hakim karşısına çıktı