1. Haberler
  2. Ulusal
  3. e-Devlet’ten yeni hizmet: Ekspertiz raporlarına ulaşılabilecek

e-Devlet’ten yeni hizmet: Ekspertiz raporlarına ulaşılabilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

e-Devlet üzerinden artık araç sahipleri sigorta ekspertiz raporlarına kolayca erişebilecekler. TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı Ahmet Nedim Erdem, yeni uygulamanın detaylarını paylaştı.

Ahmet Nedim Erdem, e-Devlet platformu üzerinden Trafik ve Kasko sigortası kapsamında düzenlenen araç sigorta ekspertiz raporlarının görüntülenebileceğini duyurdu. Bu yeni uygulamanın, daha önce sigortalıların ve hak sahiplerinin e-Devlet üzerinden eksper atama işlemlerini gerçekleştirebilmesi çalışmalarının devamı niteliğinde olduğunu belirtti.

Erdem, raporların e-Devlet üzerinden erişilebilir olmasıyla eksper ofislerindeki yoğunluğun azalmasının hedeflendiğini ifade etti. Bu adımın, sigorta işlemlerinin daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanmasına katkı sağlayacağı vurgulandı.

TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı Ahmet Nedim Erdem, yeni uygulamanın araç sahipleri için büyük bir kolaylık ve şeffaflık getireceğini belirterek, vatandaşların e-Devlet üzerinden raporlara erişerek işlemlerini daha etkin yönetebileceklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2
be_en
Beğen