1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Oto yedek parça kaçakçılarına operasyon: 1 gözaltı

Oto yedek parça kaçakçılarına operasyon: 1 gözaltı

featured
İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece'de bir depoya baskın düzenledi. Operasyonda kaçak motor ve şanzıman beyni olarak bilinen 3 bin 234 parça elektronik kontrol sistemi ele geçirildi. Operasyonda
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece’de bir depoya baskın düzenledi. Operasyonda kaçak motor ve şanzıman beyni olarak bilinen 3 bin 234 parça elektronik kontrol sistemi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece’de depo olarak kullanıldığı belirlenen bir iş yerine operasyon düzenledi. Operasyonda, kaçak motor ve şanzıman beyni olarak bilinen elektronik kontrol sistemi ele geçirildi. Türkiye’ye Avrupa ve Amerika’dan kaçak yollardan sokulduğu tespit edilen 3 bin 234 parça elektronik kontrol sisteminin piyasa değerinin 50 milyon lira olduğu tahmin ediliyor. Kaçak motor ve şanzıman beyinleri, 22 Temmuz’da düzenlenen operasyonun ardından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde sergilendi. Operasyonda gözaltına alınan 1 şüpheli ise, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen