1. Haberler
  2. Güncel
  3. Depremzedelerin gözlük ihtiyaçları ücretsiz karşılanacak

Depremzedelerin gözlük ihtiyaçları ücretsiz karşılanacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Türkiye’yi sarsan ve 10 ili etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. 9. Bölge Kayseri Optisyenler ve Gözlükçüler Odası, depremzedelerin gözlük ihtiyaçlarını ücretsiz karşılanması kararı aldı.
6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki büyük depremler, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde geride enkaz bıraktı. Depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için ise tüm Türkiye seferber oldu. 9. Bölge Kayseri Optisyen-Gözlükçüler Odası da gözlük kullanan depremzedeler için önemli bir karar aldı. Odaya bağlı Kayseri, Nevşehir, Yozgat ve Kırşehir illerindeki bütün optisyenlerde depremzedelerin gözlük ihtiyaçlarının ücretsiz olarak karşılanacağı açıklandı.
9. Bölge Kayseri Optisyen-Gözlükçüler Odası konuyla ilgili şu açıklama yapıldı, “9. Bölge Kayseri Optisyen Gözlükçüler Odası olarak afet bölgesinden odamıza bağlı Kayseri, Nevşehir, Yozgat, Kırşehir’e gelen ve gözlük ihtiyacı olan depremzedelerin gözlük ihtiyaçları meslektaşlarımız ve odamız tarafından ücretsiz olarak hizmet vermekteyiz. Bu süreçte dayanışma içinde olan meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen