‘Çınarların Elinden El Sanatları’ sergisi açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Kocasinan’da yer alan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nde sergi açılışı gerçekleşti.

KAYMEK ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı iş birliğinde, Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nde ‘Çınarların Elinden El Sanatları’ sergisi açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Sergi açılışında konuşan Büyükkılıç, vefat eden Mustafa Kumlu’ya rahmet diledi. Büyükkılıç, ”Öncelikle KAYMEK’in yapmış olduğu anlamlı ve önemli çalışmadan dolayı büyüklerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Onlar bizim dua kaynağımız. Bu arada Mustafa Kumlu büyüğümüze de Allah’tan rahmet dileyerek hayırseverler şehrine böyle bir eser hayata geçirdiği için teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet meydanındaki bu çalışmaları değerli meclis üyelerine, başkanlarımıza ve vatandaşlarımıza ziyaret edip görmelerini ve dua kaynaklarımızın dualarını ve gönüllerini almanızı tavsiye ederim. Bu amaç içerisinde ellerine sağlık, hayırlı uğurlu olmasını dilerim, Mevla’m uzun ömürler versin diyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sergi gezildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
‘Çınarların Elinden El Sanatları’ sergisi açıldı