Belediye Başkanı Öztürk: “Biz Doğana Beşik, Ölene Mezarız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ, (BGC) – Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ün, belediye hizmetlerini anlatırken söylediği “Biz doğana beşik, ölene mezarız” sözleri dikkat çekti.

Yahyalı Belediyesi, 2022 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda 2’si ek olmak üzere 14 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, mecliste yaptığı konuşmada, 2021 yılı için yaptıkları hizmetleri anlattı. 2022 yılı için sağlık, sıhhat ve afiyetler dileyen Öztürk, “Çalıştıkça güçleniyor, güçlendikçe başarıyoruz. Dolu dolu bir yılı geride bıraktık. Bir yıl içinde 250’den fazla çalışmaya imza attık. Bunu da meclis üyelerimiz ve personellerimiz ile birlikte başardık. Ben emek veren herkese teşekkür ediyorum. İlçemize aldığımız kararlarla yön verdik. Bu sayede ilçemiz çağ atladı” dedi.

İlçede sadece belediye hizmeti yapmadıklarını vurgulayan Öztürk, doğumdan mezara kadar insanın her türlü ihtiyacına koştuklarını dile getirdi. “Bu güzel ilçeye ve bu güzel insanlara hizmet etmek bir ayrıcalıktır” diyen Öztürk, “Bizler sadece belediye hizmetlerinde değil, sağlıkta, eğitimde, diyanette kısacası her yerde varız. Biz doğana beşik, ölene mezarız” diye konuştu.

Meclis toplantısında 2022 yılı denetim komisyonu da oluşturuldu. Komisyon üyeliklerine Menderes Yıldırım, Cihat Büber ve Merve Koşar seçildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Belediye Başkanı Öztürk: “Biz Doğana Beşik, Ölene Mezarız”