1. Haberler
  2. Siyaset
  3. BBP Genel Başkanı Destici, “Birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz”

BBP Genel Başkanı Destici, “Birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “İlkeli, şeffaf, temiz, doğru, dürüst, sokaklarımızın güvenliği, çevre temizliği, kadın dostu şehirlerimiz için, gençlerimizin daha iyi eğitim alarak iş bulacağı belediyeler için, yaşlılarımızın son demlerini huzurla yaşayacağı şehirlerimiz için birlikte miyiz? Elhamdülillah birlikteyiz, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz” dedi.

Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ali Can Kocaman, BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kayseri İl Başkanı Mustafa Dirmen, MYK üyeleri, BBP ilçe başkanları, BBP belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adayları, teşkilat mensupları ve davetliler katıldı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur İttifakı’nın bir parçasıyız. Cumhur İttifakı ne zaman kuruldu; 2016 15 Temmuz gecesi darbeye karşı sokakta durdu; 2017 yılında yine birlikte olduk. 2018 seçimlerinde, 2019 yerel seçimlerinde birlikte olduk. 2023 seçimlerinde birlikte olduk ve 2024 yerel seçimlerinde de birlikteyiz. Fakat bu ittifakımız bütün şehirleri, bütün ilçeleri, bütün illeri kapsamıyor. Bu ittifakımız büyük şehirleri kapsıyor ve bazı illeri kapsıyor. Bunun dışında Cumhur İttifakının ayrı ayrı bildiği iller de var. Tüm Kayseri’de önceliğimiz Melikgazi, Kocasinan, Talas, Develi, Bünyan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Hacılar, Sarız, Özvatan Büyük Birlik Partisi adayımızdır ve diğer ilçelerde belediye meclis adaylarıdır. Dolayısıyla adaylarımız olmadığı yerde uzlaşı sağladığımız yerde Cumhur İttifakı adaylarımızdır.
İlkeli, şeffaf, temiz, doğru, dürüst, sokaklarımızın güvenliği, çevre temizliği, kadın dostu şehirlerimiz için, gençlerimizin daha iyi eğitim alarak iş bulacağı belediyeler için, yaşlılarımızın son demlerini huzurla yaşayacağı şehirlerimiz için birlikte miyiz? Elhamdülillah birlikteyiz, birlikte kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, “Bugün Kayseri için özel bir gün. Biz Kayseri’de birbirinden kıymetli 10 ilçede adaylarımızı çıkarttık. Adaylarımız bölgelerinde sevilen, oranın havası teneffüs etmiş, suyunu içmiş, milletin gönlüne dokunmuş, her biri birbirinden kıymet adaylardır. Il teşkilatı olarak hepsiyle gurur duyuyoruz. Sayın Genel Başkanım; sizlerle kurucu liderimizin yarattığı bu hareketimizin her aşamasından sizin yanınızdayız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen