Fotoğraflı (30)
3:46

Başkan Coşkun, “Vatandaşın ilgisi, partimizin umudu ve kararıyla bizler de mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

– Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı öncesi açıklama yapan Felahiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Vural Coşkun, “2 dönem belediye başkanlığı yaptık, 3. Dönem için de aday olduk. Cumhurbaşkanımızı, vatandaşlarımızı, partimizi mahcup etmeyecek, utandırmayacak işler yapmak nasip olsun. Vatandaşların bize olan ilgisi, partimizin bize olan umudu ve kararıyla bizler de mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Kayseri Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Toplantı öncesi Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında konuşan Felahiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Vural Coşkun, “2 dönem belediye başkanlığı yaptık, 3. Dönem için de aday olduk. Cumhurbaşkanımızı, vatandaşlarımızı, partimizi mahcup etmeyecek, utandırmayacak işler yapmak nasip olsun. Vatandaşların bize olan ilgisi, partimizin bize olan umudu ve kararıyla bizler de mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız. 2 dönem de ilçemizin yaşam şartlarını kolaylaştırmak adına ne gerekiyorsa tamamını yaptığımızı düşünüyoruz. Vatandaşlarımızın iyi kötü gününde yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. 50 yıllık Göğdere yolumuz beklentimizin üzerinde bir çalışmayla devam ediyor. Su arıtma tesisimiz yüzde 50 civarında çalışmalar devam ediyor. Atatürk İlkokulumuzun ihalesini yaptık” diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen